Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:14
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Platina SC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3560
Platina SC Beateam FC
4-2-3-1 Tactiek Alfa1
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
40.5 gemiddelde waardering 59.7
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Békési geeft de bal voor. Pálfi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moskov rent richting de bal. Oswos rent richting de bal. Oswos haalt uit met een fantastische trap. del Moral Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moskov is nu in balbezit. Moskov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Platina SC - Beateam FC 1:0

13e minuut.
Horák rent richting de bal. Horák geeft de bal voor. Gonda kopt de bal weg. Pálfi heeft problemen om de bal te vangen. Pálfi haalt uit met een fantastische trap. Rünk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Gonda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Einersen komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Kari rent richting de bal. Kari geeft de bal voor. Einersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Einersen haalt uit met een fantastische trap. Rünk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Platina SC - Beateam FC 1:1

35e minuut.
Aguiar passt de bal zonder na te denken. Pálfi is nu in balbezit. Békési begaat een overtreding. Békési krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platina SC 46%, Beateam FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Platina SC - Beateam FC 1:1

46e minuut.
Albuquerque komt het veld opgelopen. Niźnik komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Pálfi rent richting de bal. Albuquerque bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfi onderschept slim de pass. Pálfi geeft een lange en hoge pass. Einersen springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Einersen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pavičić. Einersen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pavičić speelt de bal door. Kari wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mariscal geeft een lange en hoge pass. Pavičić rent richting de bal. Einersen onderschept slim de pass. Einersen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Platina SC - Beateam FC 1:2

87e minuut.
Kari controleert de bal met de borst. Kari geeft de bal voor. Kőhalmi rent richting de bal. Kőhalmi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Cabassi de bal. Moskov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cabassi. Moskov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moskov komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platina SC 38%, Beateam FC 62%.
Platina SC - Beateam FC 1:2