Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:27
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: tukelspor Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2463
tukelspor bigteam
5-3-2 Tactiek Defend
52% Balbezit 48%
26% Spel op eigen helft 74%
35 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 34.4
excellent Schieten average
solid Passen weak
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Butuşan met een sublieme pass. Oktay heeft problemen om de bal te vangen. Oktay passt de bal met de wreef. Butuşan rent richting de bal. Butuşan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Yağın is nu in balbezit. Yağın passt de bal in één keer door. Tekpar met een sublieme pass. Kroon is nu in balbezit. Kroon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Chapecó geeft een hoge lob. Zichella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekpar geeft een lange en hoge pass. Butuşan rent richting de bal. Butuşan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Yağın kopt de bal weg. Ząbecki is nu in balbezit. Ząbecki geeft de bal voor. Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Zaloga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alperen. Zaloga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ząbecki met een snel genomen vrije trap. Zaloga rent richting de bal. Zaloga haalt uit met een fantastische trap. Baytar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tukelspor - bigteam 0:1

24e minuut.
Chapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekpar onderschept slim de pass. Tekpar passt de bal in één keer door. Kroon is nu in balbezit. Kroon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Papciak verovert de bal door een tackle van achteren. Papciak probeert naar een medespeler te passen. Yağın probeert naar een medespeler te passen. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Júnior trapt de bal weg van het doel. Oktay kopt de bal weg. Daar is Fırtına, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tekpar kopt de bal weg. Klungelig pakt Jackowski de bal. Kroon is nu in balbezit. Kroon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tukelspor - bigteam 1:1

32e minuut.
Tekpar passt de bal in één keer door. Zichella rent richting de bal. Zichella speelt de bal door. Oktay geeft de bal voor. Kroon maakt een snoekduik en kopt de bal. Júnior bokst de bal weg.

34e minuut.
Turunç is nu in balbezit. Turunç geeft een lange en hoge pass. Butuşan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kroon de bal. Kroon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Oktay met de inworp. Yağın bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağın met een sublieme pass. Kroon is nu in balbezit. Kroon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Yağın passt de bal zonder na te denken. Szucki is nu in balbezit. Szucki speelt de bal door. Butuşan rent richting de bal. Butuşan schiet op doel. Júnior kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Fırtına de bal. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tukelspor 26%, bigteam 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tukelspor - bigteam 1:1

47e minuut.
Oktay is nu in balbezit. Oktay met een sublieme pass. Kroon is nu in balbezit. Butuşan is nu in balbezit. Butuşan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Chapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon onderschept slim de pass. Kroon passt de bal met de wreef. Butuşan is nu in balbezit. Butuşan haalt uit met een fantastische trap. Júnior kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Oktay speelt de bal door. Butuşan is nu in balbezit. Butuşan schiet op doel. Maślanka probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Tekpar rent richting de bal. Tekpar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Butuşan de bal. Butuşan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tukelspor - bigteam 2:1

64e minuut.
Butuşan speelt de bal door. Daar is Kroon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon onderschept slim de pass. Kroon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Oktay bereikt de bal nog maar net als eerste. Oktay met een sublieme pass. Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon draait met de bal, schiet en ... Júnior werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tukelspor - bigteam 3:1

73e minuut.
Alperen kopt de bal weg. Neuberger heeft problemen om de bal te vangen. Kroon probeert naar een medespeler te passen. Butuşan rent richting de bal. Butuşan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Tekpar met een snelle inworp. Kroon geeft een lange en hoge pass. Oktay is nu in balbezit. Oktay schiet op doel. Daar is Jackowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Zichella speelt de bal door. Tekpar speelt de bal door. Szucki probeert naar een medespeler te passen. Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Korsoy rent richting de bal. Butuşan verovert de bal door een tackle van achteren. Butuşan probeert naar een medespeler te passen. Kroon is nu in balbezit. Kroon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oktay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yağın is nu in balbezit. Yağın geeft een hoge lob. Butuşan maakt een snoekduik en kopt de bal. Júnior verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tukelspor 26%, bigteam 74%.
tukelspor - bigteam 3:1