Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Blue Vodka Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 7111
Blue Vodka cornetu IF
433 3,3 Tactiek 523
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
33 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 30.8
formidabel Schieten redelijk
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Kirchtag met een sublieme pass. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely passt de bal in één keer door. Kirchtag rent richting de bal. Kirchtag haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Skobel heeft problemen om de bal te vangen. Kirchtag onderschept slim de pass. Kirchtag passt de bal in één keer door. Wesely is nu in balbezit. Wesely haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Riadchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Riadchenko schiet op doel. Dunđerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Laubinger met een snelle inworp. Riadchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Riadchenko passt de bal in één keer door. Kirchtag bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchtag schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - cornetu IF 1:0

7e minuut.
Riadchenko is nu in balbezit. Riadchenko passt de bal met de wreef. Laubinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Laubinger geeft een hoge lob. Kirchtag krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - cornetu IF 2:0

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Steindl met een snelle inworp. Sztorc met een sublieme pass. Riadchenko heeft problemen om de bal te vangen. Riadchenko schiet op doel. Dunđerović bokst de bal weg.

16e minuut.
Riadchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbasch rent richting de bal. Riadchenko verovert de bal door een tackle van achteren. Riadchenko draait met de bal, schiet en ... Dunđerović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - cornetu IF 3:0

19e minuut.
Gotelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely verovert de bal door een tackle van achteren. Wesely passt de bal in één keer door. Daar is Riadchenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riadchenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - cornetu IF 4:0

22e minuut.
Şirinov rent richting de bal. Şirinov geeft een hoge lob. Skobel heeft problemen om de bal te vangen. Wesely verovert de bal door een tackle van achteren. Wesely haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Steindl kopt de bal weg. Daar is Kirchtag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirchtag passt de bal in één keer door. Riadchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Riadchenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Şirinov met een sublieme pass. Klungelig pakt Riadchenko de bal. Riadchenko passt de bal met de wreef. Kirchtag is nu in balbezit. Kirchtag schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Sztorc passt de bal zonder na te denken. Wesely is nu in balbezit. Wesely passt de bal in één keer door. Riadchenko rent richting de bal. Riadchenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - cornetu IF 5:0

42e minuut.
Kirchtag probeert naar een medespeler te passen. Riadchenko heeft problemen om de bal te vangen. Riadchenko speelt de bal door. Wesely rent richting de bal. Wesely schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Sztorc is nu in balbezit. Wężowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Wężowiecki passt de bal zonder na te denken. Płomyk is nu in balbezit. Płomyk haalt uit met een fantastische trap. Landgraf bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Vodka 22%, cornetu IF 78%.
Blue Vodka - cornetu IF 5:0

49e minuut.
Sztorc geeft een lange en hoge pass. Wesely is nu in balbezit. Wesely passt de bal in één keer door. Kirchtag rent richting de bal. Kirchtag schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - cornetu IF 6:0

59e minuut.
Herbasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Laubinger verovert de bal door een tackle van achteren. Laubinger speelt de bal door. Wesely is nu in balbezit. Wesely haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Riadchenko verovert de bal door een tackle van achteren. Riadchenko speelt de bal door. Wesely is nu in balbezit. Wesely schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - cornetu IF 7:0

61e minuut.
Klungelig pakt Herbasch de bal. Kirchtag verovert de bal door een tackle van achteren. Kirchtag passt de bal zonder na te denken. Laubinger is nu in balbezit. Laubinger geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Laubinger passt de bal zonder na te denken. Gotelli is nu in balbezit. Kirchtag verovert de bal door een tackle van achteren. Kirchtag haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - cornetu IF 8:0

67e minuut.
Meirsschaut probeert naar een medespeler te passen. Herbasch heeft problemen om de bal te vangen. Riadchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchtag bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchtag schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Copik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piórko komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Landgraf trapt de bal weg van het doel. Şirinov kopt de bal weg. Meirsschaut heeft problemen om de bal te vangen. Riadchenko is nu in balbezit. Riadchenko draait met de bal, schiet en ... Dunđerović bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Sztorc met een sublieme pass. Kirchtag rent richting de bal. Ligęza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ligęza krijgt een gele kaart. Kirchtag raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

87e minuut.
Meirsschaut geeft de bal voor. Inworp. Laubinger met een snelle inworp. Riadchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Riadchenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Gotelli kopt de bal weg. Wężowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Sztorc probeert naar een medespeler te passen. Riadchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Riadchenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Vodka 25%, cornetu IF 75%.
Blue Vodka - cornetu IF 8:0