Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-11 09:30
  • Bekerwedstrijd: Arcade Cup
  • Stadion: Dante Prior
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Mediterranea playreal
URKATWOTER Tactiek play 5 xxx
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
47.5 gemiddelde waardering 70.2
goed Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen formidabel
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Grupáč kopt de bal weg. Ciregia bereikt de bal nog maar net als eerste. Grupáč rent richting de bal. Grupáč schiet op doel. Mihai probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kaclerowicz rent richting de bal. Börcsök met een sublieme pass. Cumerle is nu in balbezit. Gutschoven onderschept slim de pass. Gutschoven haalt uit met een fantastische trap. Skowronek bokst de bal weg. Skowronek probeert naar een medespeler te passen. Fedorca geeft een lange en hoge pass. Gutschoven kopt de bal weg. Murzacu rent richting de bal. Murzacu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gutschoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutschoven draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - playreal 0:1

9e minuut.
Chiriac probeert naar een medespeler te passen. Börcsök bereikt de bal nog maar net als eerste. Börcsök met een sublieme pass. Gutschoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutschoven schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Murzacu is nu in balbezit. Murzacu geeft een lange en hoge pass. Gutschoven rent richting de bal. Gutschoven haalt uit met een fantastische trap. Skowronek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - playreal 0:2

13e minuut.
Börcsök speelt de bal door. Daar is Domnişoru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domnişoru speelt de bal door. Grupáč is nu in balbezit. Grupáč schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Murzacu rent richting de bal. Domnişoru rent richting de bal. Murzacu onderschept slim de pass. Murzacu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - playreal 0:3

16e minuut.
Fedorca probeert naar een medespeler te passen. Nalikowski is nu in balbezit. Nalikowski geeft een hoge lob. Gutschoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutschoven draait met de bal, schiet en ... Skowronek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Burzyński verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Forestier geeft een lange en hoge pass. Gutschoven kopt de bal weg. Klungelig pakt Burzyński de bal. Murzacu verovert de bal door een tackle van achteren. Murzacu schiet op doel. Skowronek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Fedorca rent richting de bal. Fedorca probeert naar een medespeler te passen. Murzacu rent richting de bal. Murzacu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - playreal 0:4

24e minuut.
Murzacu is nu in balbezit. Burzyński rent richting de bal. Murzacu onderschept slim de pass. Murzacu haalt uit met een fantastische trap. Skowronek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - playreal 0:5

27e minuut.
Fedorca is nu in balbezit. Fedorca passt de bal met de wreef. Forestier speelt de bal door. Daar is Gutschoven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutschoven haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Fajardo rent richting de bal. Fajardo geeft een hoge lob. Domnişoru kan de bal niet met de borst controleren. Gutschoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutschoven schiet op doel. Paal! Fedorca is nu in balbezit. Fedorca geeft een lange en hoge pass. Gutschoven springt en kopt de bal. Skowronek bokst de bal weg.

34e minuut.
Murzacu rent richting de bal. Met opzet legt Burzyński zijn tegenspeler op de grond. Murzacu raakt geblesseerd tijdens het duel. Börcsök zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gutschoven springt en kopt de bal. Skowronek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Burzyński heeft problemen om de bal te vangen. Gutschoven bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - playreal 0:6

35e minuut.
Fedorca met de inworp. Murzacu rent richting de bal. Murzacu passt de bal met de wreef. Forestier geeft een lange en hoge pass. Gutschoven springt en kopt de bal. Skowronek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Luntraru rent richting de bal. Gutschoven onderschept slim de pass. Cumerle legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cumerle krijgt een gele kaart. Gutschoven is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gutschoven kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Skowronek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - playreal 0:7

37e minuut.
Cumerle geeft een lange en hoge pass. Börcsök rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Forestier met een snelle inworp. Börcsök geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Fedorca kopt de bal weg. Börcsök rent richting de bal. Börcsök geeft een lange en hoge pass. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mediterranea 70%, playreal 30%.
Mediterranea - playreal 0:7

46e minuut.
Kukuła rent richting de bal. Gutschoven onderschept slim de pass. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutschoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutschoven haalt uit met een fantastische trap. Skowronek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - playreal 0:8

50e minuut.
Murzacu is nu in balbezit. Murzacu geeft een hoge lob. Gutschoven is nu in balbezit. Gutschoven schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - playreal 0:9

54e minuut.
Börcsök passt de bal in één keer door. Fedorca is nu in balbezit. Fedorca passt de bal zonder na te denken. Murzacu rent richting de bal. Murzacu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gutschoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutschoven schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - playreal 0:10

56e minuut.
Luntraru probeert de bal aan de voet te houden. Forestier is nu in balbezit. Dorobanţu begaat een overtreding. Dorobanţu krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Cumerle geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Forestier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gutschoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutschoven schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Fedorca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorca passt de bal met de wreef. Murzacu is nu in balbezit. Murzacu schiet op doel. Skowronek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - playreal 0:11

60e minuut.
Bruseghini komt het veld opgelopen. Espín komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Domnişoru probeert naar een medespeler te passen. Fedorca is nu in balbezit. Fedorca probeert naar een medespeler te passen. Murzacu rent richting de bal. Murzacu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - playreal 0:12

72e minuut.
Fedorca geeft een lange en hoge pass. Forestier is nu in balbezit. Forestier passt de bal zonder na te denken. Gutschoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutschoven schiet op doel. Skowronek bokst de bal weg.

75e minuut.
Fajardo speelt de bal door. Fedorca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorca geeft de bal voor. Gutschoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutschoven haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Skowronek probeert naar een medespeler te passen. Forestier controleert de bal met de borst. Forestier passt de bal zonder na te denken. Murzacu rent richting de bal. Murzacu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kaclerowicz met een sublieme pass. Fedorca is nu in balbezit. Fedorca geeft een hoge lob. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu schiet op doel. Skowronek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Forestier kopt de bal weg. Börcsök met een sublieme pass. Fedorca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorca geeft de bal voor. Gutschoven maakt een snoekduik en kopt de bal. Skowronek bokst de bal weg. Dorobanţu probeert naar een medespeler te passen. Gutschoven rent richting de bal. Gutschoven schiet op doel. Skowronek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mediterranea 66%, playreal 34%.
Mediterranea - playreal 0:12