Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: PALAZA ARENA
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 7145
FC PALAZA V T Chonburi Cannons
ivaka Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
27 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
43.5 gemiddelde waardering 29.8
zeer goed Schieten zwak
solide Passen matig
goed Verdedigen matig


5e minuut.
Pietras is nu in balbezit. Pietras passt de bal met de wreef. Pflugbeil rent richting de bal. Sotirov rent richting de bal. Sotirov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rozanov verovert de bal door een tackle van achteren. Rozanov geeft de bal voor. Daar is Jamnunviriya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivaşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaşcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - Chonburi Cannons 1:0

12e minuut.
Sotirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietras rent richting de bal. Sotirov is nu in balbezit. Sotirov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wattanasinn de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ivaşcu is nu in balbezit. Paal! Ivaşcu rent richting de bal. Ivaşcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - Chonburi Cannons 2:0

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sae-Tung stond buitenspel. Cvetankov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Jamnunviriya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivaşcu is nu in balbezit. Ivaşcu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mihalev onderschept slim de pass. Pietras rent richting de bal. Pietras passt de bal in één keer door. Sotirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotirov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Brаsnarov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szmuc komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Dobrevski kopt de bal weg. Ivaşcu heeft problemen om de bal te vangen. Ivaşcu schiet op doel. Jamnunviriya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - Chonburi Cannons 3:0

37e minuut.
Wattanasinn probeert de bal aan de voet te houden. Kangjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietras onderschept slim de pass. Sotirov heeft problemen om de bal te vangen. Sotirov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Szmuc passt de bal met de wreef. Dobrevski rent richting de bal. Dobrevski probeert naar een medespeler te passen. Sotirov rent richting de bal. Sotirov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PALAZA V T 33%, Chonburi Cannons 67%.
FC PALAZA V T - Chonburi Cannons 3:0

47e minuut.
Sotirov verovert de bal door een tackle van achteren. Wattanasinn is nu in balbezit. Wattanasinn geeft een hoge lob. Dobrevski rent richting de bal. Dobrevski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Brusnarov heeft problemen om de bal te vangen. Chun bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rozanov krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Pflugbeil met een sublieme pass. Lao-Jaruphan rent richting de bal. Lao-Jaruphan probeert naar een medespeler te passen. Sotirov rent richting de bal. Sotirov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mihalev kopt de bal weg. Sotirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangjin begaat een overtreding. Kangjin krijgt een gele kaart. Sotirov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pastorczyk komt het veld opgelopen. Pietras met een snel genomen vrije trap. Ivaşcu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Pietras speelt de bal door. Ivaşcu is nu in balbezit. Pflugbeil rent richting de bal. Ivaşcu onderschept slim de pass. Ivaşcu draait met de bal, schiet en ... Maneechote probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - Chonburi Cannons 4:0

61e minuut.
Pietras rent richting de bal. Pietras probeert naar een medespeler te passen. Sotirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaşcu rent richting de bal. Ivaşcu draait met de bal, schiet en ... Maneechote probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nithatsansart komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Doeltrap. Schirripa trapt de bal weg. Ivaşcu kopt de bal weg. Sotirov rent richting de bal. Sotirov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Sotirov onderschept slim de pass. Sotirov geeft de bal voor. Klungelig pakt Jamnunviriya de bal. Ivaşcu rent richting de bal. Ivaşcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - Chonburi Cannons 5:0

73e minuut.
Inworp. Damyanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pietras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietras geeft een lange en hoge pass. Ivaşcu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Inworp. Damyanov met een snelle inworp. Pietras is nu in balbezit. Pietras geeft een lange en hoge pass. Sotirov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - Chonburi Cannons 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PALAZA V T 28%, Chonburi Cannons 72%.
FC PALAZA V T - Chonburi Cannons 6:0