Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ulubli_lodosa Progresul Cotroceni
3 del Tactiek 532 nou
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
64.4 gemiddelde waardering 61.3
excellent Schieten very good
outstanding Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


6e minuut.
Gigot rent richting de bal. Gigot passt de bal met de wreef. Kucenko rent richting de bal. Kucenko draait met de bal, schiet en ... Varjonen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ulubli_lodosa - Progresul Cotroceni 0:1

8e minuut.
Fujara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujara passt de bal zonder na te denken. Urtubey is nu in balbezit. Urtubey geeft een lange en hoge pass. Klicpera springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ulubli_lodosa - Progresul Cotroceni 0:2

11e minuut.
Gigot speelt de bal door. Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko met een sublieme pass. Klicpera rent richting de bal. Klicpera draait met de bal, schiet en ... Varjonen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Gigot is nu in balbezit. Rodríguez Alamillos onderschept slim de pass. Rodríguez Alamillos geeft een lange en hoge pass. Señor maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ulubli_lodosa 58%, Progresul Cotroceni 42%.
ulubli_lodosa - Progresul Cotroceni 0:2

49e minuut.
Fujara passt de bal met de wreef. Gigot rent richting de bal. Gigot passt de bal zonder na te denken. Kucenko is nu in balbezit. Kucenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Daar is Real, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślużyński rent richting de bal. Real onderschept slim de pass. Real schiet op doel. Filardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Inworp. Conserva komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Daar is Fernández Veiras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klicpera rent richting de bal. Fernández Veiras maakt een afschuwelijke overtreding. Fernández Veiras is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Klicpera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Santinho komt het veld opgelopen. Walter komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Tabar is nu in balbezit. Walter onderschept slim de pass. Walter met een sublieme pass. Klicpera bereikt de bal nog maar net als eerste. Klicpera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Rodríguez Alamillos verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Alamillos passt de bal zonder na te denken. Real is nu in balbezit. Real schiet op doel. Filardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ulubli_lodosa - Progresul Cotroceni 1:2

89e minuut.
Walter is nu in balbezit. Walter geeft een hoge lob. Martín Mozos bereikt de bal nog maar net als eerste. Klicpera verovert de bal door een tackle van achteren. Klicpera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ulubli_lodosa 49%, Progresul Cotroceni 51%.
ulubli_lodosa - Progresul Cotroceni 1:2