Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fuerteventura Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7459
Fuerteventura Darkside Cowboys
1 - Tactiek David
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
48.3 gemiddelde waardering 50.8
good Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen good


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boldescu met de inworp. Rubelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefano verovert de bal door een tackle van achteren. Stefano draait met de bal, schiet en ... Czech bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cowan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dalgleish maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Grigor geeft een hoge lob. Famiglia met een sublieme pass. Gharabaghtsyan heeft problemen om de bal te vangen. Dalgleish rent richting de bal. Dalgleish haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Jamieson passt de bal in één keer door. MacDuff bereikt de bal nog maar net als eerste. MacDuff geeft de bal voor. Cowan is nu in balbezit. Cowan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Charles geeft een hoge lob. McGhee kan de bal niet met de borst controleren. Olivares probeert naar een medespeler te passen. Lestár bereikt de bal nog maar net als eerste. Lestár draait met de bal, schiet en ... MacDiarmid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Elslander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elslander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - Darkside Cowboys 1:0

25e minuut.
Scobie geeft een lange en hoge pass. Cowan is nu in balbezit. Boldescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Boldescu krijgt een gele kaart. Cowan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cowan kan niet meer verder spelen. MacCririe komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Famiglia probeert naar een medespeler te passen. Boldescu bereikt de bal nog maar net als eerste. MacOwen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. MacOwen krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Charles is nu in balbezit. Charles geeft de bal voor. Stefano is nu in balbezit. Stefano draait met de bal, schiet en ... Czech probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

31e minuut.
Jamieson passt de bal in één keer door. Dalgleish is nu in balbezit. Gharabaghtsyan maakt een afschuwelijke overtreding. Gharabaghtsyan krijgt een gele kaart. Dalgleish is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jamieson met een snel genomen vrije trap. Dalgleish geeft een lange en hoge pass. Scobie maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
MacCririe kopt de bal weg. Stefano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scobie rent richting de bal. Scobie schiet op doel. Czech werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fuerteventura - Darkside Cowboys 1:1

35e minuut.
Çopan probeert naar een medespeler te passen. Elslander is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacDuff. MacDuff krijgt een gele kaart.

45e minuut.
MacCririe bereikt de bal nog maar net als eerste. Elslander begaat een overtreding. MacCririe raakt geblesseerd tijdens het duel. MacOwen met een snel genomen vrije trap. Famiglia heeft problemen om de bal te vangen. Olivares is nu in balbezit. Scobie verovert de bal door een tackle van achteren. Scobie haalt uit met een fantastische trap. Czech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuerteventura 72%, Darkside Cowboys 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fuerteventura - Darkside Cowboys 1:1

49e minuut.
McGhee geeft de bal voor. Dalgleish is nu in balbezit. Dalgleish passt de bal in één keer door. Stefano is nu in balbezit. Stefano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Molano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefano rent richting de bal. Stefano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - Darkside Cowboys 1:2

56e minuut.
McGhee met een sublieme pass. Dalgleish is nu in balbezit. Dalgleish geeft een hoge lob. Scobie is nu in balbezit. Scobie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Famiglia rent richting de bal. Famiglia geeft een hoge lob. Charles kopt de bal weg. Stefano rent richting de bal. Stefano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Gharabaghtsyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dalgleish met een snelle inworp. Scobie bereikt de bal nog maar net als eerste. Scobie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
MacCririe is nu in balbezit. Daar is MacCririe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacCririe passt de bal zonder na te denken. MacOwen rent richting de bal. MacOwen geeft een hoge lob. Czech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Lestár rent richting de bal. Grigor onderschept slim de pass. Grigor geeft de bal voor. Stefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Boniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniecki geeft de bal voor. Grigor kopt de bal weg. Stefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefano draait met de bal, schiet en ... Czech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuerteventura 59%, Darkside Cowboys 41%.
Fuerteventura - Darkside Cowboys 1:2