Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: İstasyon Park
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5395
Vizespor *MALATYASPOR*
dans Tactiek k_1
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 31
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
55.4 gemiddelde waardering 68.6
excellent Schieten incredible
solid Passen excellent
adequate Verdedigen excellent


2e minuut.
Zoricich kopt de bal weg. Çatkıç is nu in balbezit. Çatkıç geeft een lange en hoge pass. Mikelini rent richting de bal. Mikelini haalt uit met een fantastische trap. Şoimaru bokst de bal weg.

3e minuut.
Canfeda geeft de bal voor. Minh Kiệt geeft de bal voor. Düzceli kopt de bal weg. García Sanjuán geeft een lange en hoge pass. Zoricich springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Corryn met een sublieme pass. Daar is Zoricich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baykan rent richting de bal. Zoricich onderschept slim de pass. Zoricich schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Kořínek is nu in balbezit. Kořínek geeft een hoge lob. Mikelini is nu in balbezit. Mikelini draait met de bal, schiet en ... Şoimaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizespor - *MALATYASPOR* 0:1

9e minuut.
Daar is Özgenç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özgenç passt de bal met de wreef. Zoricich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikelini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kořínek kopt de bal weg. Klungelig pakt Corryn de bal. Corryn geeft een hoge lob. Zoricich krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizespor - *MALATYASPOR* 0:2

23e minuut.
Mikelini onderschept slim de pass. Mikelini passt de bal in één keer door. Zoricich is nu in balbezit. Zoricich schiet op doel. Şoimaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizespor - *MALATYASPOR* 0:3

30e minuut.
Mikelini passt de bal in één keer door. Zoricich is nu in balbezit. Düzceli rent richting de bal. Zoricich onderschept slim de pass. Zoricich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
García Sanjuán geeft een hoge lob. Canfeda kopt de bal weg. Kořínek geeft een hoge lob. Corryn is nu in balbezit. Corryn haalt uit met een fantastische trap. Şoimaru bokst de bal weg.

42e minuut.
Özgenç is nu in balbezit. Minh Kiệt onderschept slim de pass. Minh Kiệt speelt de bal door. Zoricich rent richting de bal. Zoricich draait met de bal, schiet en ... Şoimaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vizespor 66%, *MALATYASPOR* 34%.
Vizespor - *MALATYASPOR* 0:3

46e minuut.
Jaszka speelt de bal door. Minh Kiệt probeert naar een medespeler te passen. Zoricich is nu in balbezit. Corryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Corryn schiet op doel. Şoimaru bokst de bal weg. Zoricich is nu in balbezit. Zoricich schiet op doel. Şoimaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizespor - *MALATYASPOR* 0:4

51e minuut.
García Sanjuán geeft een lange en hoge pass. Kořínek probeert naar een medespeler te passen. Mikelini rent richting de bal. Mikelini haalt uit met een fantastische trap. Şoimaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizespor - *MALATYASPOR* 0:5

55e minuut.
Kořínek rent richting de bal. Kořínek geeft een hoge lob. Daar is Düzceli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zoricich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoricich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Çatkıç geeft een hoge lob. Kütük speelt de bal door. Minh Kiệt is nu in balbezit. Koçyılmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Corryn passt de bal in één keer door. Zoricich bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Horozcu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Horozcu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

62e minuut.
Samur is nu in balbezit. García Sanjuán rent richting de bal. García Sanjuán speelt de bal door. Zoricich rent richting de bal. Zoricich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
García Sanjuán met een sublieme pass. Kořínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořínek speelt de bal door. Corryn rent richting de bal. Corryn schiet op doel. Şoimaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
García Sanjuán is nu in balbezit. García Sanjuán passt de bal zonder na te denken. Zoricich rent richting de bal. Zoricich haalt uit met een fantastische trap. Şoimaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizespor - *MALATYASPOR* 0:6

72e minuut.
Jaszka probeert de bal aan de voet te houden. Minh Kiệt rent richting de bal. Minh Kiệt geeft de bal voor. Corryn rent richting de bal. Corryn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kořínek met een sublieme pass. Corryn heeft problemen om de bal te vangen. Corryn passt de bal in één keer door. Zoricich is nu in balbezit. Zoricich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Canfeda geeft een hoge lob. Minh Kiệt rent richting de bal. Minh Kiệt passt de bal met de wreef. Zoricich is nu in balbezit. Zoricich draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Mikelini rent richting de bal. Mikelini draait met de bal, schiet en ... Şoimaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Canfeda geeft een hoge lob. Corryn rent richting de bal. Corryn probeert naar een medespeler te passen. Zoricich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoricich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Mikelini rent richting de bal. Çatkıç tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mikelini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Çatkıç probeert naar een medespeler te passen. García Sanjuán zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zoricich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoricich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Zoricich kopt de bal weg. Canfeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Corryn zijn tegenspeler op de grond. Corryn is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

90e minuut.
Klungelig pakt Baykan de bal. Mikelini rent richting de bal. Mikelini passt de bal in één keer door. Zoricich is nu in balbezit. Zoricich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vizespor 67%, *MALATYASPOR* 33%.
Vizespor - *MALATYASPOR* 0:6