Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sákájtó FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2201
Sákájtó FC 33 FC
S7 Tactiek 433
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
20 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 47.5
excellent Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Steinmetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer rent richting de bal. Steinmetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer rent richting de bal. Ferrer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Sainz kopt de bal weg. Pigniczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ječmínek verovert de bal door een tackle van achteren. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kulacsik is nu in balbezit. Trường Long met een sublieme pass. Kulacsik geeft een hoge lob. Maiboroda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sákájtó FC - 33 FC 1:0

13e minuut.
Maiboroda is nu in balbezit. Trường Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiboroda onderschept slim de pass. Maiboroda haalt uit met een fantastische trap. Koródy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sákájtó FC - 33 FC 2:0

19e minuut.
Kural rent richting de bal. Kural geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pergolizzi de bal onder controle te krijgen. Maiboroda rent richting de bal. Maiboroda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Szőke speelt de bal door. Sainz speelt de bal door. Maiboroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiboroda haalt uit met een fantastische trap. Koródy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Duchna geeft de bal voor. Inworp. Bârlădeanu met de inworp. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
de Kamps verovert de bal door een tackle van achteren. de Kamps passt de bal zonder na te denken. Aroffu rent richting de bal. Aroffu geeft een hoge lob. Pergolizzi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sainz passt de bal zonder na te denken. Kulacsik rent richting de bal. Kulacsik speelt de bal door. Daar is Maiboroda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maiboroda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Steinmetz heeft problemen om de bal te vangen. Kural probeert naar een medespeler te passen. Sainz met een sublieme pass. Maiboroda rent richting de bal. Maiboroda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sákájtó FC 46%, 33 FC 54%.
Sákájtó FC - 33 FC 2:0

51e minuut.
Klungelig pakt Kulacsik de bal. Kulacsik probeert naar een medespeler te passen. Maiboroda is nu in balbezit. Pigniczki rent richting de bal. Pigniczki draait met de bal, schiet en ... Koródy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Maiboroda rent richting de bal. Maiboroda probeert naar een medespeler te passen. Pigniczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sákájtó FC - 33 FC 3:0

83e minuut.
Duchna onderschept slim de pass. Duchna geeft een lange en hoge pass. Kulacsik speelt de bal door. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sákájtó FC - 33 FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sákájtó FC 38%, 33 FC 62%.
Sákájtó FC - 33 FC 4:0