Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Skałka
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3560
UKS Sokół Rykoszyn Fc Magnisiakos
prawidłowa Tactiek TRAINING 10
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 38.5
excellent Schieten weak
very good Passen good
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Cabezas rent richting de bal. Cabezas passt de bal zonder na te denken. Kechagioglou rent richting de bal. Bal verovert de bal door een tackle van achteren. Bal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Mäkipuro passt de bal zonder na te denken. Pezda bereikt de bal nog maar net als eerste. Eresios legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pezda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pezda kan niet meer verder spelen. Amahit komt het veld opgelopen. Cabezas kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kakleas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kechagioglou geeft een lange en hoge pass. Nasir bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ninić. Ninić krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Marusović met een sublieme pass. Nasir met een sublieme pass. Abrahantes met een sublieme pass. Amahit is nu in balbezit. Amahit schiet op doel. Kakleas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kakleas speelt de bal door. Berios heeft problemen om de bal te vangen. Mäkipuro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Amahit de bal. Amahit haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amahit bereikt de bal nog maar net als eerste. Amahit draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Amahit is nu in balbezit. Amahit geeft een hoge lob. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal draait met de bal, schiet en ... Kakleas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Eresios kopt de bal weg. Inworp. Mäkipuro met een snelle inworp. Amahit rent richting de bal. Amahit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Sokół Rykoszyn - Fc Magnisiakos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Sokół Rykoszyn 27%, Fc Magnisiakos 73%.
UKS Sokół Rykoszyn - Fc Magnisiakos 1:0

49e minuut.
Inworp. Lemerre komt het veld opgelopen. Talvilahti komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Kakleas probeert naar een medespeler te passen. Berios kan de bal niet met de borst controleren. Mäkipuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkipuro geeft een lange en hoge pass. Eresios onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Mäkipuro probeert naar een medespeler te passen. Eresios probeert naar een medespeler te passen. Berios rent richting de bal. Mäkipuro onderschept slim de pass. Mäkipuro schiet op doel. Kakleas bokst de bal weg.

76e minuut.
Abrahantes onderschept slim de pass. Abrahantes geeft de bal voor. Klungelig pakt Talvilahti de bal. Talvilahti haalt uit met een fantastische trap. Kakleas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Sokół Rykoszyn - Fc Magnisiakos 2:0

78e minuut.
Mäkipuro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eresios is nu in balbezit. Lemerre verovert de bal door een tackle van achteren. Lemerre haalt uit met een fantastische trap. Kakleas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Obara passt de bal in één keer door. Mäkipuro speelt de bal door. Lemerre rent richting de bal. Lemerre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Marusović passt de bal zonder na te denken. Giamalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas onderschept slim de pass. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Sokół Rykoszyn - Fc Magnisiakos 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Sokół Rykoszyn 41%, Fc Magnisiakos 59%.
UKS Sokół Rykoszyn - Fc Magnisiakos 3:0