Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Waldstadion
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 15389
Eintracht Trnava FC lurimi
hrrr na ně Tactiek proti Pozson
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 5
8 Overtredingen 5
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
56.1 gemiddelde waardering 48.4
solid Schieten solid
very good Passen good
solid Verdedigen very good


8e minuut.
Borrego rent richting de bal. Borrego geeft een hoge lob. Burgutin controleert de bal met de borst. Reintang is nu in balbezit. Reintang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zahorecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahorecz geeft een hoge lob. Revírník bereikt de bal nog maar net als eerste. Revírník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - FC lurimi 1:0

17e minuut.
Truhan kopt de bal weg. Dobranschi rent richting de bal. Revírník begaat een overtreding. Revírník krijgt een gele kaart. Dobranschi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dudzik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bossi rent richting de bal. Moldenhauer onderschept slim de pass. Moldenhauer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Revírník onderschept slim de pass. Dudzik probeert naar een medespeler te passen. Revírník probeert de bal aan de voet te houden. Borrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrego draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Dobranschi geeft een lange en hoge pass. Crnčević kopt de bal weg. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozerovas verovert de bal door een tackle van achteren. Ozerovas geeft een lange en hoge pass. Lacík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Muchomorek probeert naar een medespeler te passen. Truhan rent richting de bal. Truhan passt de bal met de wreef. Reintang bereikt de bal nog maar net als eerste. Reintang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - FC lurimi 2:0

29e minuut.
Fleury geeft een lange en hoge pass. Aguerreverre bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ozerovas. Aguerreverre raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fleury neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - FC lurimi 2:1

33e minuut.
Burgutin heeft problemen om de bal te vangen. Burgutin met een sublieme pass. Reintang is nu in balbezit. Reintang schiet op doel. Lacík werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Truhan de bal onder controle te krijgen. Revírník bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dobranschi naar de kleedkamers voor een vroege douche. Revírník is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Truhan met een snel genomen vrije trap. Reintang is nu in balbezit. Reintang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - FC lurimi 3:1

37e minuut.
Muchomorek passt de bal zonder na te denken. Revírník bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahorecz begaat een overtreding. Zahorecz krijgt een gele kaart. Revírník roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Revírník kan niet meer verder spelen. Pacan komt het veld opgelopen. Muchomorek met een snel genomen vrije trap. Borrego springt en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Trnava 32%, FC lurimi 68%.
Eintracht Trnava - FC lurimi 3:1

58e minuut.
Borrego rent richting de bal. Borrego passt de bal in één keer door. Reintang bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacan schiet op doel. Lacík bokst de bal weg. Daar is Borrego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borrego schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - FC lurimi 4:1

63e minuut.
Belko geeft een hoge lob. Japinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrego begaat een overtreding. Borrego krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Borrego rent richting de bal. Borrego passt de bal zonder na te denken. Pacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacan haalt uit met een fantastische trap. Lacík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - FC lurimi 5:1

81e minuut.
Daar is Pacan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borrego rent richting de bal. Borrego met een sublieme pass. Reintang heeft problemen om de bal te vangen. Reintang draait met de bal, schiet en ... Lacík bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Fleury passt de bal in één keer door. Crnčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchomorek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Muchomorek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Trnava 41%, FC lurimi 59%.
Eintracht Trnava - FC lurimi 5:1