Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 El Salvador U21
4 3 3* Tactiek 4312 ES
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
4 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
45.4 gemiddelde waardering 46.2
good Schieten good
good Passen good
good Verdedigen good


30e minuut.
Overton is nu in balbezit. Cabañas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabañas probeert naar een medespeler te passen. Márquez is nu in balbezit. Márquez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Araujo rent richting de bal. Anthopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. McKeown is nu in balbezit. Márquez onderschept slim de pass. Márquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - El Salvador U21 0:1

35e minuut.
Acosta passt de bal in één keer door. Cabañas rent richting de bal. Overton probeert naar een medespeler te passen. Cabañas geeft een lange en hoge pass. Araujo maakt een snoekduik en kopt de bal. McKeown probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Jackson verovert de bal door een tackle van achteren. Jackson passt de bal met de wreef. Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracken is nu in balbezit. Bracken draait met de bal, schiet en ... Cruz Campo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Zealand U21 - El Salvador U21 1:1

45e minuut.
Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Véliz rent richting de bal. Bracken onderschept slim de pass. Bracken schiet op doel. Cruz Campo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - El Salvador U21 2:1

45e minuut.
Eaton komt het veld opgelopen. Tobin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 40%, El Salvador U21 60%.
New Zealand U21 - El Salvador U21 2:1

51e minuut.
Guzmán passt de bal in één keer door. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro geeft de bal voor. Cabañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabañas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Cabañas komt het veld opgelopen. Nicholas komt het veld opgelopen. Mair komt het veld opgelopen. Pele Zapata komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Araujo is nu in balbezit. Anthopoulos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Araujo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cabañas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Roza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabañas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabañas haalt uit met een fantastische trap. McKeown maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Zealand U21 - El Salvador U21 2:2

81e minuut.
Nicholas passt de bal zonder na te denken. Eaton bereikt de bal nog maar net als eerste. Eaton passt de bal zonder na te denken. Bracken rent richting de bal. Bracken schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cruz Campo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Cabañas kopt de bal weg. Jackson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Araujo. Araujo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 44%, El Salvador U21 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - El Salvador U21 2:2