Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 21:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Princes Park
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11044
Thamesmead Town FC FC Biel-Seeland
Higher attack Tactiek Liga B
51% Balbezit 49%
24% Spel op eigen helft 76%
24 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 49.6
solid Schieten very good
excellent Passen good
adequate Verdedigen very good


4e minuut.
Di Canio probeert naar een medespeler te passen. Kupisz is nu in balbezit. Kupisz passt de bal in één keer door. Coucquyt rent richting de bal. Coucquyt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Manichejski speelt de bal door. Maksumić is nu in balbezit. Freedman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Freedman krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Opasiński speelt de bal door. Kupisz rent richting de bal. Kupisz passt de bal zonder na te denken. Derbin rent richting de bal. Derbin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Polyák geeft een hoge lob. Daar is Aradi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scholes is nu in balbezit. Scholes geeft een lange en hoge pass. Derbin springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Di Canio passt de bal met de wreef. Kupisz is nu in balbezit. Kupisz speelt de bal door. Coucquyt is nu in balbezit. Coucquyt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Aradi kan de bal niet met de borst controleren. Scholes rent richting de bal. Scholes met een sublieme pass. Coucquyt rent richting de bal. Coucquyt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dumile geeft de bal voor. Huiskala is nu in balbezit. Scholes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scholes krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Aradi is nu in balbezit. Scholes onderschept slim de pass. Scholes passt de bal met de wreef. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Di Canio geeft een lange en hoge pass. Polyák bereikt de bal nog maar net als eerste. Coucquyt onderschept slim de pass. Coucquyt draait met de bal, schiet en ... Pascalin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thamesmead Town FC 26%, FC Biel-Seeland 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Thamesmead Town FC - FC Biel-Seeland 0:0

50e minuut.
Polyák kopt de bal weg. Derbin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kosov. Kosov krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Aradi is nu in balbezit. Scholes onderschept slim de pass. Scholes passt de bal met de wreef. Derbin rent richting de bal. Derbin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Coucquyt haalt uit met een fantastische trap. Kosov onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Scholes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Derbin maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Dumile met een snelle inworp. Scholes geeft een hoge lob. Derbin maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Wilczkowski de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Truszczyński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Di Canio. Truszczyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Truszczyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Huiskala rent richting de bal. Huiskala geeft een hoge lob. Aradi is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - FC Biel-Seeland 0:1

65e minuut.
Aradi rent richting de bal. Freedman rent richting de bal. Freedman passt de bal in één keer door. Daar is Scholes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scholes passt de bal zonder na te denken. Pascalin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Thamesmead Town FC - FC Biel-Seeland 1:1

70e minuut.
Kupisz rent richting de bal. Kupisz passt de bal zonder na te denken. Daar is Derbin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coucquyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Coucquyt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Freedman speelt de bal door. Daar is Polyák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coucquyt rent richting de bal. Coucquyt draait met de bal, schiet en ... Pascalin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Coucquyt heeft problemen om de bal te vangen. Polyák onderschept slim de pass. Polyák met een sublieme pass. Scholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholes geeft een lange en hoge pass. Pascalin bokst de bal weg. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - FC Biel-Seeland 2:1

88e minuut.
Klungelig pakt Opasiński de bal. Opasiński geeft een lange en hoge pass. Coucquyt kopt de bal weg. Kupisz geeft de bal voor. Derbin maakt een snoekduik en kopt de bal. Pascalin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thamesmead Town FC 22%, FC Biel-Seeland 78%.
Thamesmead Town FC - FC Biel-Seeland 2:1