Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:35
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Tiger Eye
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 4297
WHITE TIGERS CF GangStarr Clan
532 L WING PP Tactiek 532
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 32.7
uitmuntend Schieten goed
solide Passen slecht
zeer goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Kałamarz probeert naar een medespeler te passen. Haqverdiyev rent richting de bal. Haqverdiyev geeft een lange en hoge pass. Sales krijgt zijn hoofd ertegen. Strąk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - GangStarr Clan 1:0

5e minuut.
Sales rent richting de bal. Sales passt de bal zonder na te denken. Berent is nu in balbezit. Berent schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - GangStarr Clan 2:0

6e minuut.
Berent geeft een hoge lob. Sánchez Rodríguez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Papakostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales onderschept slim de pass. Sales schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Strąk met een harde bal richting middenveld. Chwietkiewicz kopt de bal weg. Papakostas is nu in balbezit. Sales onderschept slim de pass. Sales haalt uit met een fantastische trap. Strąk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Berent onderschept slim de pass. Berent passt de bal met de wreef. Sales is nu in balbezit. Sales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - GangStarr Clan 3:0

11e minuut.
Madejczyk met een sublieme pass. Berent bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales is nu in balbezit. Sales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - GangStarr Clan 4:0

14e minuut.
Haqverdiyev met de inworp. Agirretxe Arruti rent richting de bal. Kałamarz onderschept slim de pass. Kałamarz geeft een lange en hoge pass. Sales krijgt zijn hoofd ertegen. Strąk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Papakostas heeft problemen om de bal te vangen. Hilă rent richting de bal. Sales verovert de bal door een tackle van achteren. Berent bereikt de bal nog maar net als eerste. Berent haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Srebrny probeert naar een medespeler te passen. Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Berent de bal. Berent schiet op doel. Strąk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - GangStarr Clan 5:0

30e minuut.
Kałamarz is nu in balbezit. Kałamarz probeert naar een medespeler te passen. Sales rent richting de bal. Sales schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sánchez Rodríguez de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Kałamarz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jurica komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Sánchez Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Chwietkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Sales de bal. Sales schiet op doel. Strąk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - GangStarr Clan 6:0

45e minuut.
Haqverdiyev passt de bal zonder na te denken. Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwietkiewicz rent richting de bal. Chwietkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Strąk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WHITE TIGERS CF 28%, GangStarr Clan 72%.
WHITE TIGERS CF - GangStarr Clan 6:0

47e minuut.
Jurica heeft problemen om de bal te vangen. Agirretxe Arruti geeft een lange en hoge pass. Jurica geeft de bal voor. Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - GangStarr Clan 7:0

49e minuut.
Jurica passt de bal in één keer door. Chwietkiewicz rent richting de bal. Chwietkiewicz passt de bal met de wreef. Berent heeft problemen om de bal te vangen. Berent schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Haqverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Haqverdiyev speelt de bal door. Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Berent bereikt de bal nog maar net als eerste. Berent schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sales is nu in balbezit. Sales haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Berent onderschept slim de pass. Berent speelt de bal door. Sales is nu in balbezit. Sales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - GangStarr Clan 8:0

57e minuut.
Jurica probeert naar een medespeler te passen. Berent bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales haalt uit met een fantastische trap. Strąk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - GangStarr Clan 9:0

60e minuut.
Strąk trapt de bal weg van het doel. Chwietkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Chwietkiewicz geeft een hoge lob. Haqverdiyev is nu in balbezit. Haqverdiyev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Chwietkiewicz onderschept slim de pass. Chwietkiewicz passt de bal zonder na te denken. Sales is nu in balbezit. Berent bereikt de bal nog maar net als eerste. Berent draait met de bal, schiet en ... Strąk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Agirretxe Arruti bereikt de bal nog maar net als eerste. Haqverdiyev onderschept slim de pass. Haqverdiyev met een sublieme pass. Berent rent richting de bal. Berent draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tummolo geeft de bal voor. Jurica bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurica geeft een lange en hoge pass. Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales haalt uit met een fantastische trap. Strąk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Papakostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales onderschept slim de pass. Sales geeft een lange en hoge pass. Berent bereikt de bal nog maar net als eerste. Berent haalt uit met een fantastische trap. Strąk bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Strąk met een sublieme pass. Chwietkiewicz rent richting de bal. Chwietkiewicz geeft een lange en hoge pass. Sales is nu in balbezit. Sales draait met de bal, schiet en ... Strąk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Mihalecz met de inworp. Haqverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Agirretxe Arruti begaat een overtreding. Agirretxe Arruti krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Chwietkiewicz met een sublieme pass. Sánchez Rodríguez speelt de bal door. Berent bereikt de bal nog maar net als eerste. Berent haalt uit met een fantastische trap. Strąk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Sánchez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Rodríguez geeft een hoge lob. Berent met een sublieme pass. Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales draait met de bal, schiet en ... Strąk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Chwietkiewicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Berent de bal. Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Chwietkiewicz speelt de bal door. Berent rent richting de bal. Sales rent richting de bal. Berent bereikt de bal nog maar net als eerste. Berent haalt uit met een fantastische trap. Strąk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Sales is nu in balbezit. Sales passt de bal in één keer door. Berent rent richting de bal. Berent draait met de bal, schiet en ... Strąk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - GangStarr Clan 10:0

87e minuut.
Sales rent richting de bal. Berent rent richting de bal. Sales rent richting de bal. Berent rent richting de bal. Berent schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Sales is nu in balbezit. Sales passt de bal met de wreef. Berent bereikt de bal nog maar net als eerste. Berent schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - GangStarr Clan 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WHITE TIGERS CF 20%, GangStarr Clan 80%.
WHITE TIGERS CF - GangStarr Clan 11:0