Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: im. Borysa Łysika
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5560
ASRIM Iskrzynia PawkoTeam
Na3 Tactiek ofensywa dla oka
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
46.2 gemiddelde waardering 53.3
good Schieten formidable
good Passen solid
adequate Verdedigen very good


7e minuut.
Karwat bereikt de bal nog maar net als eerste. Karwat geeft de bal voor. Zsinka rent richting de bal. Zsinka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Chiţac heeft problemen om de bal te vangen. Rolfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolfsson passt de bal in één keer door. Biaggi rent richting de bal. Biaggi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Karwat verovert de bal door een tackle van achteren. Karwat geeft een hoge lob. Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz verovert de bal door een tackle van achteren. Dziwisz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Szatkowski passt de bal zonder na te denken. Tomella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomella speelt de bal door. Ligocki rent richting de bal. Ligocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Rolfsson kopt de bal weg. Szatkowski is nu in balbezit. Chiţac onderschept slim de pass. Chiţac draait met de bal, schiet en ... Miller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kloc geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Trochim de bal. Hefin rent richting de bal. Hefin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Zsinka bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hefin neemt de hoekschop. Biaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Chiţac rent richting de bal. Ragnarsson onderschept slim de pass. Biaggi rent richting de bal. Biaggi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - PawkoTeam 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 47%, PawkoTeam 53%.
ASRIM Iskrzynia - PawkoTeam 0:1

47e minuut.
Taddei kopt de bal weg. Daar is Hefin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hefin geeft een hoge lob. Zsinka is nu in balbezit. Zsinka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomella met een snelle inworp. Jurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurukov geeft de bal voor. Ligocki maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Tłusty onderschept slim de pass. Rolfsson onderschept slim de pass. Szatkowski begaat een overtreding. Szatkowski krijgt een gele kaart. Rolfsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rolfsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zsinka rent richting de bal. Zsinka draait met de bal, schiet en ... Miller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - PawkoTeam 0:2

60e minuut.
Hefin heeft problemen om de bal te vangen. Hefin speelt de bal door. Biaggi is nu in balbezit. Biaggi draait met de bal, schiet en ... Miller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - PawkoTeam 0:3

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ligocki stond buitenspel. Kloc neemt vlug de vrije trap. Zsinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsinka haalt uit met een fantastische trap. Miller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - PawkoTeam 0:4

65e minuut.
Hefin is nu in balbezit. Hefin passt de bal zonder na te denken. Chiţac probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Biaggi de bal. Biaggi schiet op doel. Miller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hefin rent richting de bal. Hefin draait met de bal, schiet en ... Miller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hefin rent richting de bal. Hefin draait met de bal, schiet en ... Miller bokst de bal weg. Zsinka is nu in balbezit. Zsinka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - PawkoTeam 0:5

66e minuut.
Hefin met de inworp. Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac geeft een hoge lob. Biaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Klungelig pakt Zsinka de bal. Thành Vinh is nu in balbezit. Zsinka verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţac is nu in balbezit. Chiţac schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Tomella passt de bal zonder na te denken. Kloc geeft een hoge lob. Biaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggi schiet op doel. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Hefin kopt de bal weg. Thành Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac maakt een afschuwelijke overtreding. Chiţac krijgt een gele kaart. Thành Vinh raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

84e minuut.
Chiţac probeert naar een medespeler te passen. Fedor rent richting de bal. Fedor passt de bal met de wreef. Zsinka is nu in balbezit. Zsinka draait met de bal, schiet en ... Miller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 51%, PawkoTeam 49%.
ASRIM Iskrzynia - PawkoTeam 0:5