Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:32
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: GangStarr Clan Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4787
GangStarr Clan FC SEROB MEC
532 Tactiek 2
43% Balbezit 57%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 52
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 57
good Schieten brilliant
poor Passen formidable
poor Verdedigen solid


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vernaz met de inworp. Lenczewski geeft een hoge lob. Huttinger rent richting de bal. Huttinger haalt uit met een fantastische trap. Strąk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Lenczewski rent richting de bal. Lenczewski passt de bal in één keer door. Gilbert is nu in balbezit. Gilbert geeft een lange en hoge pass. Huttinger maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Strąk niet meer kan verder spelen. Çamdalı komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Vernaz met een sublieme pass. Lenczewski speelt de bal door. Huttinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Huttinger haalt uit met een fantastische trap. Çamdalı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GangStarr Clan - FC SEROB MEC 0:1

14e minuut.
Osipowicz met een sublieme pass. Vernaz is nu in balbezit. Vernaz geeft de bal voor. Huttinger is nu in balbezit. Huttinger draait met de bal, schiet en ... Çamdalı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tummolo rent richting de bal. Tummolo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sánchez Rodríguez de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gilbert neemt de hoekschop. Huttinger maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GangStarr Clan - FC SEROB MEC 0:2

17e minuut.
Niwiński geeft de bal voor. Varga is nu in balbezit. Varga met een sublieme pass. Huttinger is nu in balbezit. Huttinger draait met de bal, schiet en ... Çamdalı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Klungelig pakt Huttinger de bal. Sánchez Rodríguez rent richting de bal. Huttinger onderschept slim de pass. Huttinger draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Papakostas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GangStarr Clan - FC SEROB MEC 0:3

21e minuut.
Huttinger schiet op doel. Sánchez Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fernández Carbajo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Doeltrap. Çamdalı trapt de bal weg van het doel. Lenczewski kopt de bal weg. Huttinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Huttinger draait met de bal, schiet en ... Çamdalı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Huttinger heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Rodríguez rent richting de bal. Lenczewski onderschept slim de pass. Lenczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GangStarr Clan - FC SEROB MEC 0:4

24e minuut.
Osipowicz onderschept slim de pass. Osipowicz passt de bal zonder na te denken. Sánchez Rodríguez is nu in balbezit. Varga rent richting de bal. Varga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Çamdalı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Lenczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Lenczewski passt de bal zonder na te denken. Huttinger is nu in balbezit. Huttinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GangStarr Clan - FC SEROB MEC 0:5

30e minuut.
Vernaz speelt de bal door. Lenczewski heeft problemen om de bal te vangen. Lenczewski passt de bal met de wreef. Huttinger is nu in balbezit. Huttinger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Gilbert met een snelle inworp. Papakostas rent richting de bal. Varga maakt een afschuwelijke overtreding. Papakostas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

32e minuut.
Lenczewski passt de bal zonder na te denken. Huttinger rent richting de bal. Huttinger passt de bal zonder na te denken. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Papakostas kopt de bal weg. Klungelig pakt Fernández Carbajo de bal. Gilbert probeert naar een medespeler te passen. Huttinger is nu in balbezit. Huttinger haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Otava probeert de bal met de borst te controleren. Lenczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczewski passt de bal in één keer door. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga draait met de bal, schiet en ... Çamdalı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Schifani geeft de bal voor. Varga kopt de bal weg. Sánchez Rodríguez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huttinger rent richting de bal. Huttinger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Osipowicz kopt de bal weg. Lenczewski met een sublieme pass. Huttinger rent richting de bal. Huttinger schiet op doel. Çamdalı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gilbert is nu in balbezit. Gilbert passt de bal zonder na te denken. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap. Çamdalı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GangStarr Clan - FC SEROB MEC 0:6

42e minuut.
Schifani verovert de bal door een tackle van achteren. Schifani passt de bal in één keer door. Huttinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Huttinger schiet op doel. Sánchez Rodríguez probeert de bal aan de voet te houden. Çamdalı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tummolo rent richting de bal. Tummolo probeert naar een medespeler te passen. Gilbert geeft de bal voor. Lenczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczewski haalt uit met een fantastische trap. Çamdalı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Schifani geeft een hoge lob. Fernández Carbajo rent richting de bal. Schifani verovert de bal door een tackle van achteren. Schifani geeft de bal voor. Huttinger springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Sánchez Rodríguez is nu in balbezit. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tummolo rent richting de bal. Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Varga haalt uit met een fantastische trap. Çamdalı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GangStarr Clan - FC SEROB MEC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GangStarr Clan 85%, FC SEROB MEC 15%.
GangStarr Clan - FC SEROB MEC 0:7

49e minuut.
Osipowicz onderschept slim de pass. Osipowicz probeert naar een medespeler te passen. Vernaz probeert naar een medespeler te passen. Huttinger is nu in balbezit. Huttinger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Otava passt de bal in één keer door. Gilbert heeft problemen om de bal te vangen. Gilbert met een sublieme pass. Varga is nu in balbezit. Varga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Vernaz is nu in balbezit. Vernaz passt de bal zonder na te denken. Huttinger is nu in balbezit. Huttinger draait met de bal, schiet en ... Çamdalı maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GangStarr Clan - FC SEROB MEC 0:8

54e minuut.
Gilbert verovert de bal door een tackle van achteren. Gilbert geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Huttinger de bal. Huttinger haalt uit met een fantastische trap. Çamdalı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GangStarr Clan - FC SEROB MEC 0:9

56e minuut.
Cyps rent richting de bal. Otava onderschept slim de pass. Otava passt de bal met de wreef. Huttinger rent richting de bal. Huttinger schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tummolo heeft problemen om de bal te vangen. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Osipowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Osipowicz geeft een lange en hoge pass. Huttinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Huttinger draait met de bal, schiet en ... Sánchez Rodríguez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Varga rent richting de bal. Varga passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Huttinger de bal. Huttinger draait met de bal, schiet en ... Çamdalı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GangStarr Clan - FC SEROB MEC 0:10

62e minuut.
Sánchez Rodríguez geeft de bal voor. Schifani rent richting de bal. Schifani geeft een hoge lob. Huttinger is nu in balbezit. Huttinger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Tummolo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gilbert met de inworp. Varga rent richting de bal. Varga geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
GangStarr Clan - FC SEROB MEC 0:11

66e minuut.
Cyps probeert naar een medespeler te passen. Hilă is nu in balbezit. Lenczewski begaat een overtreding. Lenczewski krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Lenczewski onderschept slim de pass. Lenczewski passt de bal met de wreef. Huttinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Huttinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GangStarr Clan - FC SEROB MEC 0:12

72e minuut.
Fernández Carbajo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varga rent richting de bal. Varga passt de bal zonder na te denken. Huttinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Huttinger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Lenczewski met een sublieme pass. Huttinger met een sublieme pass. Hilă heeft problemen om de bal te vangen. Lenczewski rent richting de bal. Lenczewski schiet op doel. Çamdalı bokst de bal weg.

74e minuut.
Hilă met een sublieme pass. Schifani bereikt de bal nog maar net als eerste. Schifani probeert naar een medespeler te passen. Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Çamdalı trapt de bal weg van het doel. Vernaz kopt de bal weg. Lenczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Tummolo is nu in balbezit. Tummolo geeft een lange en hoge pass. Varga kan de bal niet met de borst controleren. Huttinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Huttinger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GangStarr Clan - FC SEROB MEC 0:13

78e minuut.
Papakostas rent richting de bal. Otava is nu in balbezit. Otava met een sublieme pass. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Otava bereikt de bal nog maar net als eerste. Huttinger rent richting de bal. Huttinger passt de bal in één keer door. Lenczewski is nu in balbezit. Lenczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Gilbert speelt de bal door. Lenczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Huttinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Huttinger schiet op doel. Çamdalı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GangStarr Clan - FC SEROB MEC 0:14

87e minuut.
Lenczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczewski met een sublieme pass. Huttinger rent richting de bal. Huttinger draait met de bal, schiet en ... Çamdalı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GangStarr Clan - FC SEROB MEC 0:15

90e minuut.
Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga passt de bal zonder na te denken. Huttinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Huttinger draait met de bal, schiet en ... Çamdalı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GangStarr Clan - FC SEROB MEC 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GangStarr Clan 85%, FC SEROB MEC 15%.
GangStarr Clan - FC SEROB MEC 0:16