Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:22
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Duelistii Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3671
Duelistii dinamoflorin
3 ATT Tactiek 433b
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
5 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 39.3
good Schieten adequate
good Passen solid
average Verdedigen good


9e minuut.
Espinosa met een harde bal richting middenveld. Saés rent richting de bal. Saés passt de bal zonder na te denken. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Koclęga passt de bal met de wreef. Prałat bereikt de bal nog maar net als eerste. Groncik is nu in balbezit. Prałat is nu in balbezit. Prałat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Prałat speelt de bal door. Koclęga is nu in balbezit. Koclęga passt de bal zonder na te denken. Perliński is nu in balbezit. Perliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - dinamoflorin 1:0

29e minuut.
Selić probeert naar een medespeler te passen. Groncik rent richting de bal. Dobeş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dobeş krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă passt de bal in één keer door. Perliński is nu in balbezit. Perliński geeft de bal voor. De Visser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duelistii 37%, dinamoflorin 63%.
Duelistii - dinamoflorin 1:0

46e minuut.
Mendicino komt het veld opgelopen. Archip komt het veld opgelopen. Butilă komt het veld opgelopen. Belu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Selić met een sublieme pass. Groncik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobeş begaat een overtreding. Dobeş krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

57e minuut.
Butilă geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prałat met de inworp. Klungelig pakt Groncik de bal. Groncik schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendicino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Archip speelt de bal door. Saés bereikt de bal nog maar net als eerste. Saés draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duelistii 38%, dinamoflorin 62%.
Duelistii - dinamoflorin 1:0