Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Infierno Naranja
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2648
Naranjito F.C Cabezudos de Plasencia
tu433 Tactiek d5
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
19 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 45.8
formidable Schieten formidable
good Passen good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Acker bereikt de bal nog maar net als eerste. Acker geeft een lange en hoge pass. Piala is nu in balbezit. Piala haalt uit met een fantastische trap. Tafani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - Cabezudos de Plasencia 0:1

4e minuut.
Daar is Jakubovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valero probeert naar een medespeler te passen. Acker is nu in balbezit. Acker geeft de bal voor. Piala springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Acker probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pachis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachis passt de bal met de wreef. Piala bereikt de bal nog maar net als eerste. Piala haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Forestier geeft de bal voor. Pachis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Çalışkan de bal onder controle te krijgen. Piala rent richting de bal. Piala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Valero bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero passt de bal zonder na te denken. Acker is nu in balbezit. Acker geeft de bal voor. Pachis springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Kriss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriss passt de bal zonder na te denken. Jakubovič met een sublieme pass. Miemiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miemiec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Jakubovič met een sublieme pass. Kriss bereikt de bal nog maar net als eerste. Miemiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miemiec draait met de bal, schiet en ... Fernández Pujante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Naranjito F.C - Cabezudos de Plasencia 1:1

34e minuut.
Sadik is nu in balbezit. Jakubovič is nu in balbezit. Jakubovič probeert naar een medespeler te passen. Miemiec is nu in balbezit. Miemiec draait met de bal, schiet en ... Bengoetxea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Suaudeau zal de hoekschop nemen. Miemiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miemiec draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Sosnowski onderschept slim de pass. Sosnowski probeert naar een medespeler te passen. Jakubovič probeert naar een medespeler te passen. Daar is Suaudeau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suaudeau haalt uit met een fantastische trap. Bengoetxea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Sadik geeft een lange en hoge pass. Cedrún is nu in balbezit. Sosnowski maakt een afschuwelijke overtreding. Sosnowski krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Cedrún is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tornell zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tafani met een sublieme pass. Miemiec kopt de bal weg. Suaudeau rent richting de bal. Suaudeau draait met de bal, schiet en ... Bengoetxea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Pashev is nu in balbezit. Pashev passt de bal zonder na te denken. Pachis rent richting de bal. Pachis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - Cabezudos de Plasencia 1:2

41e minuut.
Acker is nu in balbezit. Acker passt de bal zonder na te denken. Pachis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachis schiet op doel. Tafani werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - Cabezudos de Plasencia 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naranjito F.C 48%, Cabezudos de Plasencia 52%.
Naranjito F.C - Cabezudos de Plasencia 1:3

50e minuut.
Acker kopt de bal weg. Forestier heeft problemen om de bal te vangen. Kriss is nu in balbezit. Kriss haalt uit met een fantastische trap. Bengoetxea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - Cabezudos de Plasencia 2:3

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Miemiec stond buitenspel. Fernández Pujante maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kloc heeft problemen om de bal te vangen. Pachis is nu in balbezit. Pachis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Sosnowski speelt de bal door. Suaudeau bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sadik. Suaudeau raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Suaudeau kan niet meer verder spelen. Gniza komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Sosnowski speelt de bal door. Jakubovič is nu in balbezit. Jakubovič passt de bal zonder na te denken. Miemiec is nu in balbezit. Miemiec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Sosnowski geeft een hoge lob. Miemiec kopt de bal weg. Gniza is nu in balbezit. Gniza haalt uit met een fantastische trap. Bengoetxea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bengoetxea trapt de bal weg van het doel. Jakubovič kopt de bal weg. Gniza is nu in balbezit. Gniza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Naranjito F.C - Cabezudos de Plasencia 3:3

63e minuut.
Pashev rent richting de bal. Pashev passt de bal met de wreef. Piala rent richting de bal. Piala haalt uit met een fantastische trap. Tafani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - Cabezudos de Plasencia 3:4

65e minuut.
Pachis rent richting de bal. Pachis geeft de bal voor. Acker bereikt de bal nog maar net als eerste. Acker geeft een hoge lob. Piala krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Jakubovič speelt de bal door. Kriss rent richting de bal. Miemiec rent richting de bal. Miemiec haalt uit met een fantastische trap. Bengoetxea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bengoetxea met een harde bal richting middenveld. Acker kopt de bal weg. Pachis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Sadik rent richting de bal. Sadik geeft een hoge lob. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Gniza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gniza draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

74e minuut.
Kloc bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkiner rent richting de bal. Berkiner passt de bal zonder na te denken. Gniza is nu in balbezit. Gniza haalt uit met een fantastische trap. Bengoetxea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Acker heeft problemen om de bal te vangen. Mon bereikt de bal nog maar net als eerste. Acker onderschept slim de pass. Acker geeft een lange en hoge pass. Piala springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - Cabezudos de Plasencia 3:5

81e minuut.
Pashev met een sublieme pass. Daar is Acker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acker passt de bal zonder na te denken. Pachis is nu in balbezit. Pachis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Doeltrap. Tafani trapt de bal weg van het doel. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gniza is nu in balbezit. Gniza schiet op doel. Bengoetxea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - Cabezudos de Plasencia 4:5

87e minuut.
Tornell kopt de bal weg. Savage bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashev verovert de bal door een tackle van achteren. Pashev geeft een hoge lob. Piala krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mon geeft een hoge lob. Gniza rent richting de bal. Gniza heeft problemen om de bal te vangen. Gniza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Naranjito F.C - Cabezudos de Plasencia 5:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naranjito F.C 47%, Cabezudos de Plasencia 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Naranjito F.C - Cabezudos de Plasencia 5:5