Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Torpedo Hopfen Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 9223
Torpedo Hopfen Drifting Clouds
miau Tactiek 2024-ultra
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
56.8 gemiddelde waardering 50.7
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
formidabel Verdedigen redelijk


2e minuut.
Erni verovert de bal door een tackle van achteren. Erni probeert naar een medespeler te passen. Dettwyler rent richting de bal. Dettwyler draait met de bal, schiet en ... Weinberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Hopfen - Drifting Clouds 1:0

12e minuut.
Daar is Cioară, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cioară probeert naar een medespeler te passen. Frischknecht probeert naar een medespeler te passen. Vicari rent richting de bal. Vicari schiet op doel. Weinberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Ştefan verovert de bal door een tackle van achteren. Ştefan geeft een hoge lob. Meistermacher kopt de bal weg. Ekelund rent richting de bal. Ekelund schiet op doel. Escher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gafner speelt de bal door. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang geeft een hoge lob. Ekelund maakt een snoekduik en kopt de bal. Escher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Erni rent richting de bal. Erni geeft de bal voor. Thiên Phú heeft problemen om de bal te vangen. Dettwyler rent richting de bal. Dettwyler schiet op doel. Weinberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Gilardi is nu in balbezit. Vicari verovert de bal door een tackle van achteren. Vicari met een sublieme pass. Dettwyler rent richting de bal. Dettwyler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Descloux geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erni met een snelle inworp. Rothenbuhler is nu in balbezit. Rothenbuhler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Erni neemt de hoekschop. Rothenbuhler is nu in balbezit. Vicari is nu in balbezit. Vicari schiet op doel. Weinberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Dettwyler passt de bal zonder na te denken. Ştefan onderschept slim de pass. Vicari bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicari draait met de bal, schiet en ... Weinberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Hopfen - Drifting Clouds 2:0

45e minuut.
Finamore komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Hopfen 32%, Drifting Clouds 68%.
Torpedo Hopfen - Drifting Clouds 2:0

47e minuut.
Meistermacher onderschept slim de pass. Maślona rent richting de bal. Ekelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekelund schiet op doel. Escher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Hopfen - Drifting Clouds 2:1

49e minuut.
Ştefan met een sublieme pass. Cioară is nu in balbezit. Cioară passt de bal met de wreef. Ekelund rent richting de bal. Ekelund draait met de bal, schiet en ... Escher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Meistermacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Meistermacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torpedo Hopfen - Drifting Clouds 2:2

57e minuut.
Cioară geeft een lange en hoge pass. Gafner is nu in balbezit. Meistermacher onderschept slim de pass. Ekelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekelund schiet op doel. Escher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Haas bereikt de bal nog maar net als eerste. Meistermacher schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Haas roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Haas kan niet meer verder spelen. Đình Dương komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Dettwyler onderschept slim de pass. Frischknecht rent richting de bal. Vicari verovert de bal door een tackle van achteren. Vicari haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Cecić geeft een lange en hoge pass. Dettwyler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rothenbuhler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothenbuhler geeft een lange en hoge pass. Vicari maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Dettwyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dettwyler passt de bal zonder na te denken. Vicari heeft problemen om de bal te vangen. Vicari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Hopfen - Drifting Clouds 3:2

77e minuut.
Weinberg probeert naar een medespeler te passen. Cecić kopt de bal weg. Klungelig pakt Descloux de bal. Rothenbuhler rent richting de bal. Rothenbuhler geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Weinberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Maślona passt de bal in één keer door. Ştefan rent richting de bal. Vicari verovert de bal door een tackle van achteren. Vicari haalt uit met een fantastische trap. Weinberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Hopfen - Drifting Clouds 4:2

87e minuut.
Finamore bereikt de bal nog maar net als eerste. Finamore geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ekelund de bal. Ekelund draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Hopfen - Drifting Clouds 4:3

88e minuut.
Dettwyler speelt de bal door. Maślona is nu in balbezit. Ekelund onderschept slim de pass. Ekelund haalt uit met een fantastische trap. Escher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torpedo Hopfen - Drifting Clouds 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Hopfen 35%, Drifting Clouds 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpedo Hopfen - Drifting Clouds 4:4