Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Le Furie bianche Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8865
Le Furie bianche Poveri Diavoli
5-3-2 B Tactiek D5
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 43.9
formidable Schieten solid
good Passen good
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Herbut passt de bal in één keer door. Małaszuk is nu in balbezit. Małaszuk passt de bal met de wreef. Mateescu rent richting de bal. Mateescu schiet op doel. Crespiatico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Spadone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pepper geeft een hoge lob. Squillace heeft problemen om de bal te vangen. Squillace schiet op doel. Čuka probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Herbut geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dadda met de inworp. Pepper geeft een hoge lob. Manca springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Zamora rent richting de bal. Zamora geeft een lange en hoge pass. Ilonkowski heeft problemen om de bal te vangen. Squillace rent richting de bal. Squillace draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Manca passt de bal met de wreef. Pepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepper passt de bal zonder na te denken. Squillace bereikt de bal nog maar net als eerste. Squillace draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Hormayer de bal. Zeiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepper maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pepper naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Klungelig pakt Dadda de bal. Mateescu begaat een overtreding. Dadda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Spadone met een snel genomen vrije trap. Manca krijgt zijn hoofd ertegen. Kasiarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spadone onderschept slim de pass. Spadone geeft een hoge lob. Manca is nu in balbezit. Manca haalt uit met een fantastische trap. Kasiarz bokst de bal weg.

30e minuut.
Zeiger verovert de bal door een tackle van achteren. Roşca begaat een overtreding. Zeiger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zeiger zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Crespiatico probeert naar een medespeler te passen. Manca is nu in balbezit. Manca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mateescu heeft problemen om de bal te vangen. Mateescu passt de bal in één keer door. Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Małaszuk verovert de bal door een tackle van achteren. Małaszuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Furie bianche 59%, Poveri Diavoli 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Le Furie bianche - Poveri Diavoli 0:0

46e minuut.
Ilonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadda verovert de bal door een tackle van achteren. Dadda met een sublieme pass. Daar is Manca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Małaszuk probeert de bal aan de voet te houden. Mandorlini rent richting de bal. Małaszuk onderschept slim de pass. Małaszuk haalt uit met een fantastische trap. Crespiatico probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Furie bianche - Poveri Diavoli 1:0

52e minuut.
Dadda verovert de bal door een tackle van achteren. Dadda met een sublieme pass. Naliwajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Manca verovert de bal door een tackle van achteren. Manca schiet op doel. Kasiarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Spadone geeft de bal voor. Manca is nu in balbezit. Manca geeft een lange en hoge pass. Squillace is nu in balbezit. Squillace draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Naliwajko passt de bal in één keer door. Małaszuk rent richting de bal. Herbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbut geeft de bal voor. Zeiger maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Furie bianche - Poveri Diavoli 2:0

61e minuut.
Herbut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Denigris rent richting de bal. Małaszuk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Małaszuk krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Naliwajko kopt de bal weg. Mateescu is nu in balbezit. Zamora schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zamora krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Zeiger rent richting de bal. Spadone verovert de bal door een tackle van achteren. Spadone met een sublieme pass. Manca is nu in balbezit. Manca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Herbut speelt de bal door. Naliwajko rent richting de bal. Naliwajko passt de bal zonder na te denken. Małaszuk rent richting de bal. Małaszuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Zeiger onderschept slim de pass. Zeiger geeft de bal voor. Małaszuk is nu in balbezit. Małaszuk draait met de bal, schiet en ... Crespiatico probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Furie bianche - Poveri Diavoli 3:0

83e minuut.
Roşca kopt de bal weg. Zeiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeiger geeft een lange en hoge pass. Małaszuk is nu in balbezit. Małaszuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Furie bianche 48%, Poveri Diavoli 52%.
Le Furie bianche - Poveri Diavoli 3:0