Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Kristal Glam Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9010
FC Kristal Glam F.C.Vointa M.K.
amical2 Tactiek NC-Speed
61% Balbezit 39%
44% Spel op eigen helft 56%
23 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 51.1
excellent Schieten adequate
good Passen good
average Verdedigen average


2e minuut.
Inworp. Damian met een snelle inworp. Zaharescu probeert naar een medespeler te passen. Cârlescu rent richting de bal. Cârlescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Hasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasu passt de bal met de wreef. Zaharescu rent richting de bal. Cârlescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlescu draait met de bal, schiet en ... Ledoux bokst de bal weg. Klungelig pakt Negoiu de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Dimofte passt de bal met de wreef. Servác is nu in balbezit. Servác passt de bal zonder na te denken. Cârlescu is nu in balbezit. Cârlescu haalt uit met een fantastische trap. Ledoux bokst de bal weg.

18e minuut.
Ciubuc is nu in balbezit. Zaharescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciubuc raakt geblesseerd tijdens het duel. Zaharescu probeert naar een medespeler te passen. Ciubuc legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Zanon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Čibilis speelt de bal door. Socol is nu in balbezit. Socol heeft problemen om de bal te vangen. Socol draait met de bal, schiet en ... Miauczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Zaharescu kan de bal niet met de borst controleren. Ciubuc is nu in balbezit. Zaharescu verovert de bal door een tackle van achteren. Cârlescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlescu schiet op doel. Ledoux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Zambrowski is nu in balbezit. Zambrowski passt de bal zonder na te denken. Ciubuc speelt de bal door. Cârlescu rent richting de bal. Cârlescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Ciubuc kopt de bal weg. Damian heeft problemen om de bal te vangen. Cârlescu rent richting de bal. Cârlescu heeft problemen om de bal te vangen. Cârlescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kristal Glam 47%, F.C.Vointa M.K. 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kristal Glam - F.C.Vointa M.K. 0:0

47e minuut.
Dimofte met een sublieme pass. Roka rent richting de bal. Roka probeert naar een medespeler te passen. Cârlescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlescu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kristal Glam - F.C.Vointa M.K. 1:0

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ciubuc neemt de hoekschop. Damian is nu in balbezit. Damian schiet op doel. Miauczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kristal Glam - F.C.Vointa M.K. 1:1

53e minuut.
Roka probeert naar een medespeler te passen. Miauczyński is nu in balbezit. Miauczyński geeft een hoge lob. Cârlescu is nu in balbezit. Cârlescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Zaharescu met een sublieme pass. Roka rent richting de bal. Roka passt de bal in één keer door. Cârlescu rent richting de bal. Cârlescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Damian is nu in balbezit. Zaharescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharescu passt de bal met de wreef. Cârlescu is nu in balbezit. Cârlescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Doeltrap. Ledoux trapt de bal weg van het doel. Daar is Zaharescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciubuc onderschept slim de pass. Ciubuc schiet op doel. Miauczyński bokst de bal weg. Ciubuc is nu in balbezit. Ciubuc haalt uit met een fantastische trap. Miauczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kristal Glam - F.C.Vointa M.K. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kristal Glam 42%, F.C.Vointa M.K. 58%.
FC Kristal Glam - F.C.Vointa M.K. 1:2