Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:35
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Szuters Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 6346
Szuters FC Ostpreußen Allenstein
4-3-3 Tactiek test2
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
17 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 39.4
uitstekend Schieten goed
solide Passen zwak
zeer goed Verdedigen solide


12e minuut.
Brady passt de bal met de wreef. Szojda is nu in balbezit. Met opzet legt Retlewski zijn tegenspeler op de grond. Retlewski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Szojda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Szojda neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Muraru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Brady neemt vlug de vrije trap. Wasiak kopt de bal weg. Koprivica rent richting de bal. Szojda verovert de bal door een tackle van achteren. Szojda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Faronato is nu in balbezit. Guirado rent richting de bal. Guirado speelt de bal door. Dovtípil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovtípil draait met de bal, schiet en ... Vuksanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Koprivica probeert naar een medespeler te passen. Nagi is nu in balbezit. Nagi geeft een hoge lob. Dovtípil rent richting de bal. Dovtípil haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Iglódi geeft de bal voor. Brady bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovtípil onderschept slim de pass. Dovtípil draait met de bal, schiet en ... Vuksanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - FC Ostpreußen Allenstein 1:0

28e minuut.
Klungelig pakt Žilavec de bal. Žilavec geeft een lange en hoge pass. Daar is Nagi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasiak draait met de bal, schiet en ... Muraru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Daar is Dovtípil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brady rent richting de bal. Dovtípil onderschept slim de pass. Olivia rent richting de bal. Olivia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Dovtípil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovtípil passt de bal in één keer door. Olivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - FC Ostpreußen Allenstein 2:0

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dovtípil neemt de hoekschop. Siminică kopt de bal weg. Olivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szuters 59%, FC Ostpreußen Allenstein 41%.
Szuters - FC Ostpreußen Allenstein 2:0

46e minuut.
Rus komt het veld opgelopen. Vangsnes komt het veld opgelopen. De Cremer komt het veld opgelopen. Szałachowski komt het veld opgelopen. Turpçu komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Choné onderschept slim de pass. Jucker bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dovtípil. Dovtípil krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Žilavec rent richting de bal. Iglódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangsnes is nu in balbezit. Vangsnes haalt uit met een fantastische trap. Vuksanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Brady kopt de bal weg. Szojda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iglódi is nu in balbezit. Iglódi schiet op doel. Vuksanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - FC Ostpreußen Allenstein 3:0

60e minuut.
Dovtípil verovert de bal door een tackle van achteren. Dovtípil geeft een lange en hoge pass. Iglódi is nu in balbezit. Iglódi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - FC Ostpreußen Allenstein 4:0

61e minuut.
Milnes geeft een hoge lob. De Cremer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szojda. Szojda krijgt een gele kaart. De Cremer raakt geblesseerd tijdens het duel. De Cremer met een snel genomen vrije trap. Iglódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglódi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Iglódi is nu in balbezit. Iglódi draait met de bal, schiet en ... Vuksanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - FC Ostpreußen Allenstein 5:0

64e minuut.
Babaverdiyev onderschept slim de pass. Iglódi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Žilavec. Žilavec krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Guirado geeft een lange en hoge pass. Žilavec is nu in balbezit. Iglódi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iglódi krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Szałachowski passt de bal met de wreef. Dovtípil is nu in balbezit. Choné is nu in balbezit. Dovtípil onderschept slim de pass. Dovtípil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Szałachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałachowski passt de bal zonder na te denken. Dovtípil is nu in balbezit. Dovtípil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - FC Ostpreußen Allenstein 6:0

76e minuut.
Jucker met een sublieme pass. Faronato probeert naar een medespeler te passen. Dovtípil is nu in balbezit. Dovtípil draait met de bal, schiet en ... Vuksanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - FC Ostpreußen Allenstein 7:0

80e minuut.
Topcia rent richting de bal. Topcia geeft een hoge lob. Klungelig pakt Žilavec de bal. Iglódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglódi draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Jucker neemt vlug de vrije trap. Guirado is nu in balbezit. Wasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Wasiak draait met de bal, schiet en ... Turpçu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - FC Ostpreußen Allenstein 7:1

89e minuut.
Szałachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałachowski passt de bal zonder na te denken. Vangsnes rent richting de bal. Vangsnes draait met de bal, schiet en ... Vuksanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - FC Ostpreußen Allenstein 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szuters 47%, FC Ostpreußen Allenstein 53%.
Szuters - FC Ostpreußen Allenstein 8:1