Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CHROBRY_1946 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8227
CHROBRY_1946 Las Majadas FC
S-Fl-L Tactiek Merida
45% Balbezit 55%
18% Spel op eigen helft 82%
40 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
67.5 gemiddelde waardering 60.2
outstanding Schieten very good
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Modzelewski met een snelle inworp. Von Siebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Siebenthal schiet op doel. Madera probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Laportosa de bal onder controle te krijgen. Sánchez Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ashaari verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ashaari geeft een lange en hoge pass. Von Gunten springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Morrison kopt de bal weg. Modzelewski is nu in balbezit. Modzelewski passt de bal zonder na te denken. Von Siebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Siebenthal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
García Almendros geeft een hoge lob. Báló bereikt de bal nog maar net als eerste. Báló probeert naar een medespeler te passen. Von Siebenthal is nu in balbezit. Von Siebenthal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
bin Ashaari rent richting de bal. Sánchez Morgado verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Morgado passt de bal in één keer door. Von Siebenthal rent richting de bal. Von Siebenthal draait met de bal, schiet en ... Madera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Laportosa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Regoje komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Šušnjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šušnjić passt de bal zonder na te denken. Von Gunten is nu in balbezit. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... Madera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Las Majadas FC 1:0

24e minuut.
Morrison met een sublieme pass. Modzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Modzelewski geeft de bal voor. Von Gunten springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Las Majadas FC 2:0

27e minuut.
bin Ashaari verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ashaari passt de bal in één keer door. Regoje is nu in balbezit. Regoje haalt uit met een fantastische trap. Madera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Las Majadas FC 3:0

29e minuut.
Leis met een sublieme pass. Sánchez Morgado probeert de bal aan de voet te houden. Báló rent richting de bal. Sánchez Morgado onderschept slim de pass. Sánchez Morgado haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Von Siebenthal rent richting de bal. Madera speelt de bal door. Leis speelt de bal door. Sánchez Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Morgado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bărnuţiu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Regoje kopt de bal weg. Daar is Narváez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Regoje draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 24%, Las Majadas FC 76%.
CHROBRY_1946 - Las Majadas FC 3:0

46e minuut.
Lauterburg komt het veld opgelopen. Clown komt het veld opgelopen. Spinatsch komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Regoje passt de bal met de wreef. Madera speelt de bal door. Šušnjić kopt de bal weg. Clown rent richting de bal. Clown schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ribeira passt de bal zonder na te denken. Luzardo speelt de bal door. Daar is Narváez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clown bereikt de bal nog maar net als eerste. Clown draait met de bal, schiet en ... Madera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Regoje rent richting de bal. Regoje geeft de bal voor. Clown is nu in balbezit. Clown schiet op doel. Madera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Spinatsch de bal. Spinatsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Las Majadas FC 4:0

55e minuut.
Morrison zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lauterburg is nu in balbezit. Lauterburg geeft een hoge lob. Regoje is nu in balbezit. Regoje schiet op doel. Madera bokst de bal weg. Clown bereikt de bal nog maar net als eerste. Clown draait met de bal, schiet en ... Madera bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lauterburg geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Clown krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Las Majadas FC 5:0

59e minuut.
Sánchez Morgado is nu in balbezit. bin Ashaari verovert de bal door een tackle van achteren. Šušnjić met een sublieme pass. Lauterburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauterburg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Gabino passt de bal in één keer door. Inworp. Lauterburg met de inworp. Clown is nu in balbezit. Clown schiet op doel. Madera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Inworp. Lauterburg met een snelle inworp. Clown rent richting de bal. Clown draait met de bal, schiet en ... Madera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Las Majadas FC 6:0

64e minuut.
Morrison verovert de bal door een tackle van achteren. Morrison geeft de bal voor. García Almendros kopt de bal weg. Regoje kan de bal niet met de borst controleren. Regoje schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. García Almendros met een harde bal richting middenveld. Bărnuţiu kopt de bal weg. Lauterburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauterburg geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Lauterburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauterburg passt de bal in één keer door. Clown bereikt de bal nog maar net als eerste. Clown schiet op doel. Madera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Las Majadas FC 7:0

69e minuut.
Ezquerro rent richting de bal. Ezquerro passt de bal met de wreef. Bărnuţiu met een sublieme pass. Spinatsch rent richting de bal. Spinatsch schiet op doel. Madera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Daar is Lauterburg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lauterburg geeft de bal voor. Regoje kopt de bal weg. Clown is nu in balbezit. Clown haalt uit met een fantastische trap. Madera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Spinatsch is nu in balbezit. Spinatsch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Clown is nu in balbezit. Clown draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Las Majadas FC 8:0

78e minuut.
Clown bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinatsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Clown is nu in balbezit. Clown schiet op doel. Madera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Las Majadas FC 9:0

82e minuut.
Bărnuţiu met de inworp. Lauterburg rent richting de bal. Lauterburg probeert naar een medespeler te passen. Clown is nu in balbezit. Clown haalt uit met een fantastische trap. Madera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
García Almendros geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šušnjić met de inworp. Regoje is nu in balbezit. Regoje draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Las Majadas FC 10:0

85e minuut.
García Almendros is nu in balbezit. García Almendros geeft de bal voor. Toomingas probeert naar een medespeler te passen. Clown is nu in balbezit. Clown haalt uit met een fantastische trap. Madera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Las Majadas FC 11:0

86e minuut.
Klungelig pakt Gabino de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lauterburg met de inworp. Clown is nu in balbezit. Clown haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Narváez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauterburg verovert de bal door een tackle van achteren. Lauterburg probeert naar een medespeler te passen. Clown rent richting de bal. Clown haalt uit met een fantastische trap. Madera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Leis verovert de bal door een tackle van achteren. Leis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gabino de bal. Bărnuţiu verovert de bal door een tackle van achteren. Bărnuţiu geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Spinatsch is nu in balbezit. Spinatsch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Šušnjić passt de bal met de wreef. Spinatsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinatsch probeert naar een medespeler te passen. Clown rent richting de bal. Clown draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Las Majadas FC 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 11%, Las Majadas FC 89%.
CHROBRY_1946 - Las Majadas FC 12:0