Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: vinceremoiltricolor Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7353
vinceremoiltricolor Unión de San Gil
NAZIONALE523 Tactiek all mid
50% Balbezit 50%
21% Spel op eigen helft 79%
56 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 34.7
outstanding Schieten adequate
excellent Passen weak
good Verdedigen average


2e minuut.
Boussard bereikt de bal nog maar net als eerste. Boussard geeft een lange en hoge pass. Venturini bereikt de bal nog maar net als eerste. Venturini haalt uit met een fantastische trap. Cazenave werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Doeltrap. Cazenave trapt de bal weg van het doel. Varinauskas kopt de bal weg. Venturini heeft problemen om de bal te vangen. Venturini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Klungelig pakt Venturini de bal. Timko met een sublieme pass. Salvaterra is nu in balbezit. Salvaterra geeft een lange en hoge pass. Venturini springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Boussard met een sublieme pass. Venturini rent richting de bal. Dedyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedyński haalt uit met een fantastische trap. Cazenave werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Unión de San Gil 1:0

9e minuut.
Varinauskas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Savelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Savelli geeft een hoge lob. Fuster probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Venturini bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Savelli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Venturini springt en kopt de bal. Cazenave werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Unión de San Gil 2:0

10e minuut.
Medou probeert naar een medespeler te passen. Navarrete heeft problemen om de bal te vangen. Venturini rent richting de bal. Dedyński rent richting de bal. Dedyński haalt uit met een fantastische trap. Cazenave probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Venturini is nu in balbezit. Venturini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Savelli probeert naar een medespeler te passen. Boussard bereikt de bal nog maar net als eerste. Boussard passt de bal in één keer door. Varinauskas rent richting de bal. Varinauskas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Savelli geeft een lange en hoge pass. Dedyński kopt de bal weg. Venturini is nu in balbezit. Venturini draait met de bal, schiet en ... Cazenave probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Unión de San Gil 3:0

15e minuut.
Ibele met een sublieme pass. Unanue heeft problemen om de bal te vangen. Venturini is nu in balbezit. Venturini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Unión de San Gil 4:0

20e minuut.
Ibele kan de bal niet met de borst controleren. Ibele geeft een lange en hoge pass. Savin kopt de bal weg. Dedyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedyński schiet op doel. Cazenave probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Boussard geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Timko probeert naar een medespeler te passen. Unanue heeft problemen om de bal te vangen. Dedyński is nu in balbezit. Dedyński haalt uit met een fantastische trap. Cazenave bokst de bal weg.

26e minuut.
Fuster passt de bal zonder na te denken. Zimmermann geeft een lange en hoge pass. Venturini kopt de bal weg. Dedyński is nu in balbezit. Dedyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Dedyński speelt de bal door. Venturini rent richting de bal. Met opzet legt Timko zijn tegenspeler op de grond. Timko krijgt een gele kaart. Venturini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Varinauskas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Varinauskas geeft een lange en hoge pass. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete geeft een hoge lob. Venturini is nu in balbezit. Venturini schiet op doel. Cazenave verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dedyński rent richting de bal. Dedyński schiet op doel. Cazenave maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Unión de San Gil 5:0

33e minuut.
Savin met een sublieme pass. Zimmermann heeft problemen om de bal te vangen. Zimmermann geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Venturini de bal onder controle te krijgen. Venturini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Navarrete geeft een hoge lob. Rusu is nu in balbezit. Boussard verovert de bal door een tackle van achteren. Boussard geeft een hoge lob. Venturini springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Varinauskas kopt de bal weg. Klungelig pakt Timko de bal. Venturini speelt de bal door. Dedyński heeft problemen om de bal te vangen. Dedyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Boussard bereikt de bal nog maar net als eerste. Boussard passt de bal in één keer door. Dedyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Venturini is nu in balbezit. Venturini schiet op doel. Cazenave kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dedyński rent richting de bal. Dedyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Unión de San Gil 6:0

45e minuut.
Savelli passt de bal met de wreef. Venturini is nu in balbezit. Venturini passt de bal zonder na te denken. Dedyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Unión de San Gil 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceremoiltricolor 24%, Unión de San Gil 76%.
vinceremoiltricolor - Unión de San Gil 7:0

49e minuut.
Daar is Venturini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varinauskas is nu in balbezit. Varinauskas geeft de bal voor. Dedyński rent richting de bal. Dedyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Varinauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Varinauskas speelt de bal door. Savelli probeert naar een medespeler te passen. Dedyński is nu in balbezit. Dedyński draait met de bal, schiet en ... Paal!

52e minuut.
Rusu rent richting de bal. Boussard verovert de bal door een tackle van achteren. Boussard probeert naar een medespeler te passen. Daar is Venturini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venturini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cazenave met een harde bal richting middenveld. Savelli kopt de bal weg. Klungelig pakt Venturini de bal. Venturini haalt uit met een fantastische trap. Cazenave bokst de bal weg. Dedyński is nu in balbezit. Dedyński draait met de bal, schiet en ... Paal!

54e minuut.
Navarrete onderschept slim de pass. Dedyński is nu in balbezit. Dedyński probeert naar een medespeler te passen. Venturini bereikt de bal nog maar net als eerste. Venturini haalt uit met een fantastische trap. Cazenave kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Unión de San Gil 8:0

57e minuut.
Boussard kopt de bal weg. Dedyński rent richting de bal. Dedyński passt de bal zonder na te denken. Venturini rent richting de bal. Venturini haalt uit met een fantastische trap. Cazenave probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Luján, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dedyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Unión de San Gil 9:0

60e minuut.
Salvaterra passt de bal in één keer door. Daar is Venturini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dedyński rent richting de bal. Venturini bereikt de bal nog maar net als eerste. Venturini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Unión de San Gil 10:0

61e minuut.
Savelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Savelli passt de bal in één keer door. Dedyński is nu in balbezit. Dedyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Unión de San Gil 11:0

62e minuut.
Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmermann geeft een lange en hoge pass. Giua heeft problemen om de bal te vangen. Venturini rent richting de bal. Venturini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ibele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciński verovert de bal door een tackle van achteren. Ruciński geeft de bal voor. Dedyński is nu in balbezit. Dedyński haalt uit met een fantastische trap. Cazenave verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Ibele heeft problemen om de bal te vangen. Boussard geeft een hoge lob. Daar is Venturini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venturini draait met de bal, schiet en ... Cazenave maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Unión de San Gil 12:0

69e minuut.
Fuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuster passt de bal in één keer door. Santos geeft een hoge lob. Dedyński rent richting de bal. Dedyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Unión de San Gil 13:0

74e minuut.
Venturini passt de bal in één keer door. Varinauskas is nu in balbezit. Varinauskas passt de bal met de wreef. Savelli rent richting de bal. Savelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Boussard geeft een lange en hoge pass. Navarrete heeft problemen om de bal te vangen. Venturini bereikt de bal nog maar net als eerste. Venturini draait met de bal, schiet en ... Cazenave probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Unión de San Gil 14:0

81e minuut.
Varinauskas met een sublieme pass. Ruciński heeft problemen om de bal te vangen. Ruciński geeft een hoge lob. Venturini maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. Cazenave trapt de bal weg van het doel. Dedyński is nu in balbezit. Dedyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cazenave probeert naar een medespeler te passen. Boussard geeft de bal voor. Venturini heeft problemen om de bal te vangen. Venturini draait met de bal, schiet en ... Cazenave probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Daar is Timko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dedyński is nu in balbezit. Dedyński passt de bal zonder na te denken. Venturini rent richting de bal. Venturini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Unión de San Gil 15:0

85e minuut.
Medou geeft de bal voor. Boussard is nu in balbezit. Boussard geeft een lange en hoge pass. Venturini bereikt de bal nog maar net als eerste. Venturini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Medou is nu in balbezit. Boussard rent richting de bal. Boussard passt de bal in één keer door. Dedyński is nu in balbezit. Dedyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceremoiltricolor 19%, Unión de San Gil 81%.
vinceremoiltricolor - Unión de San Gil 15:0