Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ion Oblemenco
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5559
Blue Aztec 2006 FC Csobotfalva
improvizatii Tactiek SC Csikszereda
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
61 gemiddelde waardering 46.1
excellent Schieten good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Covei probeert naar een medespeler te passen. Sekáč is nu in balbezit. Sitek begaat een overtreding. Sekáč is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rózsa komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogoescu met de inworp. Biaram speelt de bal door. Klungelig pakt Bogoescu de bal. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Henning geeft een lange en hoge pass. Rózsa kopt de bal weg. Klungelig pakt Brezeanu de bal. Sekáč is nu in balbezit. Sekáč haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Costache kopt de bal weg. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek onderschept slim de pass. Rózsa verovert de bal door een tackle van achteren. Rózsa draait met de bal, schiet en ... Zekić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Biaram geeft een lange en hoge pass. Inworp. Costache met een snelle inworp. Rózsa is nu in balbezit. Rózsa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Costache is nu in balbezit. Costache geeft een hoge lob. Sitek rent richting de bal. Sekáč verovert de bal door een tackle van achteren. Sekáč draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Rózsa rent richting de bal. Rózsa geeft een lange en hoge pass. Sekáč is nu in balbezit. Sekáč schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - FC Csobotfalva 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 41%, FC Csobotfalva 59%.
Blue Aztec 2006 - FC Csobotfalva 1:0

52e minuut.
Covei bereikt de bal nog maar net als eerste. Covei passt de bal met de wreef. Sitek onderschept slim de pass. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč draait met de bal, schiet en ... Zekić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Covei is nu in balbezit. Covei geeft de bal voor. Sekáč kopt de bal weg. Rózsa rent richting de bal. Rózsa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Sitek kopt de bal weg. Costache heeft problemen om de bal te vangen. Costache passt de bal in één keer door. Rózsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózsa haalt uit met een fantastische trap. Zekić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nicolae heeft problemen om de bal te vangen. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - FC Csobotfalva 2:0

73e minuut.
Costache probeert de bal met de borst te controleren. Creangă rent richting de bal. Costache tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Costache krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Fatigati geeft een hoge lob. Sitek onderschept slim de pass. Sekáč is nu in balbezit. Rózsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózsa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 32%, FC Csobotfalva 68%.
Blue Aztec 2006 - FC Csobotfalva 2:0