Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:21
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Prasečák
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 8366
JZD Horní Lhota 1.FC Hrachovina
training Tactiek pokus
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 42.6
solide Schieten goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


1e minuut.
Ořech passt de bal met de wreef. Douše rent richting de bal. Gąsiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gąsiewski haalt uit met een fantastische trap. Klevenhusen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - 1.FC Hrachovina 1:0

14e minuut.
Daar is Taribello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendrinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ořech geeft de bal voor. Botero rent richting de bal. Botero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ořech verovert de bal door een tackle van achteren. Ořech speelt de bal door. Smiřický bereikt de bal nog maar net als eerste. Smiřický geeft de bal voor. Botero krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Gąsiewski passt de bal in één keer door. Veleba is nu in balbezit. Veleba probeert naar een medespeler te passen. Cach is nu in balbezit. Cach schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JZD Horní Lhota - 1.FC Hrachovina 1:1

35e minuut.
Botero verovert de bal door een tackle van achteren. Botero geeft de bal voor. Ořech met een sublieme pass. Gąsiewski is nu in balbezit. Gąsiewski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Botero is nu in balbezit. Botero draait met de bal, schiet en ... Klevenhusen bokst de bal weg.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veleba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ořech is nu in balbezit. Taribello verovert de bal door een tackle van achteren. Taribello haalt uit met een fantastische trap. Pawlica bokst de bal weg.

44e minuut.
Botero passt de bal in één keer door. Kropáček rent richting de bal. Douše rent richting de bal. Gąsiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gąsiewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JZD Horní Lhota 43%, 1.FC Hrachovina 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JZD Horní Lhota - 1.FC Hrachovina 1:1

49e minuut.
Gąsiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiewski passt de bal in één keer door. Ořech speelt de bal door. Smiřický bereikt de bal nog maar net als eerste. Smiřický geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Douše probeert de bal aan de voet te houden. Born rent richting de bal. Gąsiewski onderschept slim de pass. Gąsiewski schiet op doel. Klevenhusen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - 1.FC Hrachovina 2:1

60e minuut.
Botero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupjan rent richting de bal. Botero onderschept slim de pass. Rokytanský rent richting de bal. Rokytanský geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Daar is Mendrinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taribello bereikt de bal nog maar net als eerste. Taribello passt de bal met de wreef. Cach rent richting de bal. Cach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veleba met de inworp. Kropáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobiáš verovert de bal door een tackle van achteren. Dobiáš geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Douše geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rokytanský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Botero is nu in balbezit. Botero geeft een lange en hoge pass. Klevenhusen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gąsiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - 1.FC Hrachovina 3:1

69e minuut.
Lupjan rent richting de bal. Gąsiewski onderschept slim de pass. Gąsiewski geeft de bal voor. Botero bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Včelička rent richting de bal. Včelička geeft de bal voor. Inworp. Smiřický met de inworp. Gąsiewski geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Botero bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - 1.FC Hrachovina 4:1

72e minuut.
Douše bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropáček verovert de bal door een tackle van achteren. Kropáček passt de bal met de wreef. Botero is nu in balbezit. Botero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Cach is nu in balbezit. Taribello bereikt de bal nog maar net als eerste. Cach is nu in balbezit. Taribello rent richting de bal. Taribello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Rokytanský geeft een lange en hoge pass. Ořech kopt de bal weg. Včelička is nu in balbezit. Gąsiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gąsiewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Dobiáš passt de bal in één keer door. Veleba rent richting de bal. Veleba geeft een lange en hoge pass. Nozdra rent richting de bal. Nozdra draait met de bal, schiet en ... Pawlica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Dobiáš onderschept slim de pass. Dobiáš probeert naar een medespeler te passen. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cach haalt uit met een fantastische trap. Pawlica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - 1.FC Hrachovina 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JZD Horní Lhota 41%, 1.FC Hrachovina 59%.
JZD Horní Lhota - 1.FC Hrachovina 4:2