Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Monterchiese Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6181
Monterchiese Fagiolada
vsfelix Tactiek mkcEccellenzaToC
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
62.3 gemiddelde waardering 59.2
excellent Schieten solid
excellent Passen very good
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Giorgini verovert de bal door een tackle van achteren. Giorgini geeft een hoge lob. Pawluk is nu in balbezit. Lonardi verovert de bal door een tackle van achteren. Lonardi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Castellana geeft een lange en hoge pass. Boerio is nu in balbezit. Ramírez rent richting de bal. Boerio onderschept slim de pass. Boerio geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Giorgini heeft problemen om de bal te vangen. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lisca krijgt een gele kaart. Ramírez moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ramírez kan niet meer verder spelen. Michelena komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Pugliese passt de bal zonder na te denken. Montalto bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalto geeft een lange en hoge pass. Benucci heeft problemen om de bal te vangen. Benucci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Boerio is nu in balbezit. Balbuena onderschept slim de pass. Balbuena passt de bal met de wreef. Rolim rent richting de bal. Rolim draait met de bal, schiet en ... Paal!

44e minuut.
Piccinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Rolim heeft problemen om de bal te vangen. Rolim draait met de bal, schiet en ... Bonicelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monterchiese - Fagiolada 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monterchiese 47%, Fagiolada 53%.
Monterchiese - Fagiolada 1:0

58e minuut.
Svelto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balbuena met een snelle inworp. Rolim is nu in balbezit. Rolim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cristofaro komt het veld opgelopen. Roccon komt het veld opgelopen. Perez Sáenz met de inworp. Baruffi rent richting de bal. Baruffi speelt de bal door. Roccon is nu in balbezit. Roccon draait met de bal, schiet en ... Bonicelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Piccinelli heeft problemen om de bal te vangen. Roccon rent richting de bal. Piccinelli onderschept slim de pass. Pavelescu onderschept slim de pass. Pavelescu haalt uit met een fantastische trap. Bonicelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rolim is nu in balbezit. Rolim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monterchiese - Fagiolada 2:0

70e minuut.
Inworp. Gratkiewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monterchiese 40%, Fagiolada 60%.
Monterchiese - Fagiolada 2:0