Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FK Balleklem Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6513
FK Balleklem Baragajul
532 Tactiek ood
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 44.6
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen goed
redelijk Verdedigen matig


3e minuut.
Flanaghan speelt de bal door. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fajar de bal. Fajar draait met de bal, schiet en ... Vindenes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Soejandri bereikt de bal nog maar net als eerste. Soejandri schiet op doel. Vindenes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - Baragajul 0:1

9e minuut.
Lázaro Bashile passt de bal zonder na te denken. Nandang bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandang passt de bal in één keer door. Soejandri is nu in balbezit. Soejandri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sunde bereikt de bal nog maar net als eerste. López onderschept slim de pass. López geeft een hoge lob. Fajar rent richting de bal. Fajar haalt uit met een fantastische trap. Vindenes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Flanaghan met een sublieme pass. Fajar bereikt de bal nog maar net als eerste. Guldahl is nu in balbezit. Fajar verovert de bal door een tackle van achteren. Fajar draait met de bal, schiet en ... Vindenes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Guldahl heeft problemen om de bal te vangen. Soejandri rent richting de bal. Soejandri passt de bal zonder na te denken. Fajar rent richting de bal. Fajar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vindenes met een harde bal richting middenveld. Flanaghan kopt de bal weg. Fajar heeft problemen om de bal te vangen. Fajar haalt uit met een fantastische trap. Vindenes bokst de bal weg.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nandang met een snelle inworp. Lázaro Bashile geeft een hoge lob. Fajar rent richting de bal. Fajar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Balleklem 55%, Baragajul 45%.
FK Balleklem - Baragajul 0:1

49e minuut.
Flanaghan met een sublieme pass. Fajar rent richting de bal. Tibasosa rent richting de bal. Fajar onderschept slim de pass. Fajar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flanaghan is nu in balbezit. Flanaghan probeert naar een medespeler te passen. Fajar is nu in balbezit. Fajar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Gvaskó met een sublieme pass. Flanaghan bereikt de bal nog maar net als eerste. Flanaghan passt de bal in één keer door. Fajar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajar schiet op doel. Vindenes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Saununu geeft een hoge lob. Lázaro Bashile kopt de bal weg. Gvaskó probeert de bal met de borst te controleren. Soejandri bereikt de bal nog maar net als eerste. Soejandri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Flanaghan is nu in balbezit. Flanaghan speelt de bal door. López geeft de bal voor. Fajar is nu in balbezit. Fajar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Soejandri heeft problemen om de bal te vangen. Vindenes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Fajar onderschept slim de pass. Fajar passt de bal met de wreef. Nandang speelt de bal door. Soejandri is nu in balbezit. Soejandri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Kuijt de bal. López rent richting de bal. López passt de bal zonder na te denken. Flanaghan is nu in balbezit. Flanaghan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Daar is Fajar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gvaskó rent richting de bal. Fajar verovert de bal door een tackle van achteren. Fajar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - Baragajul 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Balleklem 46%, Baragajul 54%.
FK Balleklem - Baragajul 0:2