Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: LKS Rabarbary Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5888
LKS Rabarbary ASRIM Iskrzynia
433a Tactiek Na3
56% Balbezit 44%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
60.8 gemiddelde waardering 51.2
excellent Schieten solid
excellent Passen solid
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Dettori is nu in balbezit. Van Der Auwera onderschept slim de pass. Van Der Auwera met een sublieme pass. Ligocki rent richting de bal. Ligocki schiet op doel. Kaur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Kielich passt de bal zonder na te denken. Cirrottola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirrottola passt de bal met de wreef. von Holtei is nu in balbezit. von Holtei draait met de bal, schiet en ... Lee-Young bokst de bal weg.

17e minuut.
Cirrottola kopt de bal weg. Klungelig pakt Szatkowski de bal. von Holtei bereikt de bal nog maar net als eerste. von Holtei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rabarbary - ASRIM Iskrzynia 1:0

23e minuut.
Dziwisz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ligocki is nu in balbezit. Ligocki geeft een lange en hoge pass. Ocando maakt een snoekduik en kopt de bal. Kaur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Rabarbary - ASRIM Iskrzynia 1:1

24e minuut.
Ligocki is nu in balbezit. Cirrottola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ligocki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dziwisz met een snel genomen vrije trap. Ocando springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Chitiva geeft de bal voor. von Holtei bereikt de bal nog maar net als eerste. Dettori is nu in balbezit. Dettori draait met de bal, schiet en ... Lee-Young probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Dziwisz de bal. Dziwisz geeft de bal voor. Klungelig pakt Adamski de bal. Eboh is nu in balbezit. Eboh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Cirrottola rent richting de bal. Cirrottola geeft de bal voor. Szatkowski heeft problemen om de bal te vangen. von Holtei is nu in balbezit. von Holtei haalt uit met een fantastische trap. Lee-Young bokst de bal weg. Paal!

41e minuut.
Galanti rent richting de bal. Włoch onderschept slim de pass. Dutar geeft een hoge lob. Ocando rent richting de bal. Ocando geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Cirrottola bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tłusty. Cirrottola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Voczelka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Rabarbary 57%, ASRIM Iskrzynia 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Rabarbary - ASRIM Iskrzynia 1:1

47e minuut.
Dziwisz is nu in balbezit. Cirrottola onderschept slim de pass. Cirrottola passt de bal zonder na te denken. Dettori is nu in balbezit. Dettori geeft de bal voor. Lee-Young verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Dutar kopt de bal weg. Cirrottola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirrottola geeft de bal voor. Voczelka is nu in balbezit. Voczelka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Bostantzoglou probeert naar een medespeler te passen. Dettori bereikt de bal nog maar net als eerste. Voczelka rent richting de bal. Voczelka draait met de bal, schiet en ... Lee-Young maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Ciucă de bal. Kielich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielich geeft de bal voor. Voczelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Voczelka haalt uit met een fantastische trap. Lee-Young probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dettori is nu in balbezit. Dettori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Dettori is nu in balbezit. Dettori passt de bal zonder na te denken. Voczelka is nu in balbezit. Voczelka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rabarbary - ASRIM Iskrzynia 2:1

75e minuut.
Cirrottola rent richting de bal. Cirrottola passt de bal met de wreef. Dettori rent richting de bal. Dettori schiet op doel. Lee-Young probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Eboh onderschept slim de pass. Adamski onderschept slim de pass. Adamski geeft de bal voor. Dettori rent richting de bal. Dettori haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Rabarbary 51%, ASRIM Iskrzynia 49%.
LKS Rabarbary - ASRIM Iskrzynia 2:1