Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:18
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: San Gino
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 14542
Scarpones FC Real Santuracchio
due Tactiek 2vs2
60% Balbezit 40%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 47.7
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Mingardo geeft een lange en hoge pass. Lakos rent richting de bal. Hoffmann verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Hoffmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoffmann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Marte geeft een hoge lob. Fraczek kopt de bal weg. Klungelig pakt Hoffmann de bal. Crasiuc onderschept slim de pass. Crasiuc draait met de bal, schiet en ... Fedosov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Fedosov speelt de bal door. Fraczek met een sublieme pass. Prat is nu in balbezit. Prat schiet op doel. Mirek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - Real Santuracchio 1:0

22e minuut.
Crasiuc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lakos rent richting de bal. Prat begaat een overtreding. Prat krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Prat passt de bal in één keer door. Fedosov is nu in balbezit. Fedosov geeft een lange en hoge pass. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Oválný is nu in balbezit. Oválný met een sublieme pass. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - Real Santuracchio 2:0

35e minuut.
Crasiuc speelt de bal door. Lakos is nu in balbezit. Lakos met een sublieme pass. Abruta is nu in balbezit. Abruta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bonzinho passt de bal in één keer door. Hoffmann heeft problemen om de bal te vangen. Crasiuc maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Crasiuc moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Crasiuc schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Crasiuc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

43e minuut.
Rauk speelt de bal door. Prat rent richting de bal. Daar is Prat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prat haalt uit met een fantastische trap. Mirek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Prat heeft problemen om de bal te vangen. Prat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scarpones FC 58%, Real Santuracchio 42%.
Scarpones FC - Real Santuracchio 2:0

47e minuut.
Mingardo rent richting de bal. Mingardo geeft een hoge lob. Hoffmann kan de bal niet met de borst controleren. Abruta rent richting de bal. Abruta schiet op doel. Fedosov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Butaeye is nu in balbezit. Butaeye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - Real Santuracchio 2:1

53e minuut.
Inworp. Roda met de inworp. Daar is Butaeye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butaeye draait met de bal, schiet en ... Fedosov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Rauk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rauk geeft een hoge lob. Prat is nu in balbezit. Prat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Daar is Butaeye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Butaeye verovert de bal door een tackle van achteren. Butaeye haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Butaeye bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Scarpones FC - Real Santuracchio 2:2

68e minuut.
Daar is Prat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roda met de inworp. Butaeye is nu in balbezit. Butaeye schiet op doel. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Butaeye kopt de bal weg. Roda heeft problemen om de bal te vangen. Hoffmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffmann draait met de bal, schiet en ... Mirek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Klungelig pakt Feula de bal. Prat is nu in balbezit. Klungelig pakt Prat de bal. Prat haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scarpones FC 51%, Real Santuracchio 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Scarpones FC - Real Santuracchio 2:2