Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: AS Morlaisienne Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8533
AS Morlaisienne New.Team
cntcdefg Tactiek 5-2-1-2 Piston
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
62.4 gemiddelde waardering 64.4
outstanding Schieten very good
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


3e minuut.
Daar is Chmielniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andreoli speelt de bal door. Collymore is nu in balbezit. Mascorro onderschept slim de pass. Mascorro schiet op doel. Blontrock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Pudlik probeert naar een medespeler te passen. Kołos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołos passt de bal in één keer door. Mascorro is nu in balbezit. Mascorro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Radomski zal de hoekschop nemen. Mascorro kopt de bal weg. Pudlik is nu in balbezit. Pudlik schiet op doel. Blontrock bokst de bal weg.

21e minuut.
Cohen geeft een lange en hoge pass. Lefranc onderschept slim de pass. Radomski rent richting de bal. Radomski geeft een hoge lob. Mascorro krijgt zijn hoofd ertegen. Blontrock kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pudlik rent richting de bal. Pudlik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Radomski geeft een lange en hoge pass. Velardo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mascorro. Mascorro krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Artelesa rent richting de bal. Artelesa met een sublieme pass. Radomski geeft een lange en hoge pass. Mascorro springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Doeltrap. Contra komt het veld opgelopen. Ulutürk komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Danielczyk geeft de bal voor. Klungelig pakt Andreoli de bal. Ribchev onderschept slim de pass. Ribchev schiet op doel. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Ribchev draait met de bal, schiet en ... Miquel geeft een lange en hoge pass. Mascorro kopt de bal weg. Pudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudlik schiet op doel. Blontrock kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mascorro rent richting de bal. Mascorro draait met de bal, schiet en ... Blontrock bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Morlaisienne 41%, New.Team 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Morlaisienne - New.Team 0:0

46e minuut.
Pereira komt het veld opgelopen. Vidal komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Contra kopt de bal weg. Ulutürk rent richting de bal. Ulutürk geeft de bal voor. Lypiridis maakt een snoekduik en kopt de bal. Piat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Morlaisienne - New.Team 0:1

57e minuut.
Andreoli kopt de bal weg. Pereira is nu in balbezit. Pudlik rent richting de bal. Pereira is nu in balbezit. Pereira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Contra is nu in balbezit. Contra met een sublieme pass. Ulutürk heeft problemen om de bal te vangen. Ulutürk geeft een lange en hoge pass. Lypiridis krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AS Morlaisienne - New.Team 0:2

67e minuut.
Kołos is nu in balbezit. Velardo rent richting de bal. Kołos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Velardo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Velardo kan niet meer verder spelen. Mphela komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Pereira speelt de bal door. Klungelig pakt Kołos de bal. Contra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kołos roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kołos kan niet meer verder spelen. Profiş komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Caudron onderschept slim de pass. Pereira onderschept slim de pass. Pereira geeft een hoge lob. Pudlik rent richting de bal. Pudlik draait met de bal, schiet en ... Blontrock bokst de bal weg.

78e minuut.
Vidal kopt de bal weg. Pereira speelt de bal door. Radomski is nu in balbezit. Radomski geeft een lange en hoge pass. Mascorro krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Contra bereikt de bal nog maar net als eerste. Contra passt de bal met de wreef. Ulutürk met een sublieme pass. Ribchev is nu in balbezit. Ribchev schiet op doel. Piat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Morlaisienne 39%, New.Team 61%.
AS Morlaisienne - New.Team 0:2