Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Theatre of Tragedy
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3188
langhes Lufa!
Start2Wing2att Tactiek 5-2-3 NeW
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
67.2 gemiddelde waardering 54.5
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen solide
uitmuntend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Grasso heeft problemen om de bal te vangen. Grasso met een sublieme pass. Martinović speelt de bal door. Tajthy heeft problemen om de bal te vangen. Tajthy haalt uit met een fantastische trap. Şamilsoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Królik passt de bal met de wreef. Ellerman is nu in balbezit. Ellerman speelt de bal door. Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Zabokrzycki geeft een lange en hoge pass. Grasso bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berkebay. Berkebay krijgt een gele kaart. Grasso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Martinović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tajthy kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Uijtdebroeks bereikt de bal nog maar net als eerste. Uijtdebroeks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
langhes - Lufa! 1:0

23e minuut.
Wangels heeft problemen om de bal te vangen. Wangels met een sublieme pass. Grasso rent richting de bal. Grasso geeft de bal voor. Tajthy springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
langhes - Lufa! 2:0

30e minuut.
Coeckelbergh verovert de bal door een tackle van achteren. Coeckelbergh probeert naar een medespeler te passen. Calandriello bereikt de bal nog maar net als eerste. Calandriello geeft de bal voor. Chałas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Królik rent richting de bal. Martinović verovert de bal door een tackle van achteren. Martinović passt de bal in één keer door. Grasso geeft een hoge lob. Tajthy springt en kopt de bal. Şamilsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Grasso rent richting de bal. Grasso speelt de bal door. Martinović is nu in balbezit. Martinović geeft de bal voor. Tajthy springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: langhes 36%, Lufa! 64%.
langhes - Lufa! 2:0

47e minuut.
Tajthy passt de bal in één keer door. Grasso rent richting de bal. Grasso geeft een hoge lob. Tajthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajthy draait met de bal, schiet en ... Şamilsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: langhes 35%, Lufa! 65%.
langhes - Lufa! 2:0