Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: afas stadion
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9560
*K.V.* - *Malinwa* Faust
Diep in de POEP Tactiek Neo2
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
46.8 gemiddelde waardering 54.2
very good Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Carlier geeft de bal voor. Heylens bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Brussel probeert naar een medespeler te passen. Dhuinslager bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhuinslager schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Schauwaers geeft een lange en hoge pass. Eynde is nu in balbezit. Hoste onderschept slim de pass. Hoste haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Faust 0:1

5e minuut.
Duneau kopt de bal weg. Dhuinslager bereikt de bal nog maar net als eerste. Schauwaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhuinslager verovert de bal door een tackle van achteren. Dhuinslager schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De Roeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Poorter is nu in balbezit. Clercq is nu in balbezit. Clercq passt de bal zonder na te denken. Dhuinslager bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhuinslager draait met de bal, schiet en ... De Roeck bokst de bal weg.

14e minuut.
Dhuinslager bereikt de bal nog maar net als eerste. Heylens bereikt de bal nog maar net als eerste. Schauwaers begaat een overtreding. Heylens is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Heylens neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Jeannette geeft een lange en hoge pass. Inworp. Poorter met de inworp. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Jeannette probeert naar een medespeler te passen. Clercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Clercq geeft de bal voor. Dhuinslager bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhuinslager haalt uit met een fantastische trap. De Roeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Duneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Duneau draait met de bal, schiet en ... De Roeck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Vanderschelden de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Duneau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
*K.V.* - *Malinwa* - Faust 1:1

27e minuut.
Jeannette met een sublieme pass. Meirsschaut probeert de bal aan de voet te houden. Wouters is nu in balbezit. Wouters draait met de bal, schiet en ... Morhaye werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Clercq passt de bal zonder na te denken. Carlier rent richting de bal. Carlier probeert naar een medespeler te passen. Dhuinslager bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhuinslager schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
de Bakker bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlier begaat een overtreding. de Bakker raakt geblesseerd tijdens het duel. de Bakker met een snel genomen vrije trap. De Canck kopt de bal weg. Daar is Devisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daenen is nu in balbezit. Daenen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Poorter heeft problemen om de bal te vangen. Meirsschaut geeft de bal voor. Heylens bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Heylens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heylens draait met de bal, schiet en ... De Roeck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Inworp. Schelfhout komt het veld opgelopen. Saflex komt het veld opgelopen. Begeyn komt het veld opgelopen. Huybrechts komt het veld opgelopen. De Mul komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters geeft de bal voor. Daenen is nu in balbezit. Daenen haalt uit met een fantastische trap. Morhaye maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Faust 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *K.V.* - *Malinwa* 49%, Faust 51%.
*K.V.* - *Malinwa* - Faust 1:2

47e minuut.
de Bakker speelt de bal door. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Meirsschaut onderschept slim de pass. Hoste verovert de bal door een tackle van achteren. Hoste haalt uit met een fantastische trap. Morhaye bokst de bal weg.

51e minuut.
Devisch met een snelle inworp. Schauwaers rent richting de bal. Schauwaers passt de bal met de wreef. Daenen bereikt de bal nog maar net als eerste. Daenen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Hoste rent richting de bal. Meirsschaut rent richting de bal. Hoste onderschept slim de pass. Hoste schiet op doel. Morhaye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Faust 1:3

62e minuut.
Schauwaers passt de bal in één keer door. Poorter is nu in balbezit. Poorter passt de bal in één keer door. Wouters rent richting de bal. Wouters haalt uit met een fantastische trap. Paal!

65e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schelfhout zal de hoekschop nemen. De Mul heeft problemen om de bal te vangen. Carlier is nu in balbezit. Carlier draait met de bal, schiet en ... De Mul probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Faust 2:3

70e minuut.
Teletubiański heeft problemen om de bal te vangen. Guevara rent richting de bal. Saflex verovert de bal door een tackle van achteren. Saflex draait met de bal, schiet en ... De Roeck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
*K.V.* - *Malinwa* - Faust 3:3

82e minuut.
Daenen draait met de bal, schiet en ... Morhaye speelt de bal door. de Bakker kopt de bal weg. Hoste is nu in balbezit. Hoste haalt uit met een fantastische trap. Morhaye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Morhaye speelt de bal door. Schauwaers kopt de bal weg. Daar is Eynde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoste rent richting de bal. Hoste schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Schelfhout controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Vanderschelden maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Meirsschaut kan de bal niet met de borst controleren. Hoste rent richting de bal. Hoste draait met de bal, schiet en ... Morhaye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Poorter zal de hoekschop nemen. Hoste krijgt zijn hoofd ertegen. Morhaye bokst de bal weg.

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Teletubiański de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schelfhout geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Saflex is nu in balbezit. Saflex draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *K.V.* - *Malinwa* 59%, Faust 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
*K.V.* - *Malinwa* - Faust 3:3