Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: im. Tytusa
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 13128
FC Batalion Lublin BIANCONERI
3-5-2 Tactiek Na Futera 1
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
29 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
71.4 gemiddelde waardering 60.4
formidable Schieten very good
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


6e minuut.
Zachariasz rent richting de bal. Zachariasz passt de bal zonder na te denken. Kopernik speelt de bal door. Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Özerdenerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube verovert de bal door een tackle van achteren. Grube passt de bal zonder na te denken. Sadecki is nu in balbezit. Sadecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kopernik speelt de bal door. Kolasa rent richting de bal. Kolasa passt de bal in één keer door. Sadecki rent richting de bal. Sadecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

28e minuut.
Grube met een sublieme pass. Van de Paar met een sublieme pass. Kopernik is nu in balbezit. Kopernik geeft de bal voor. Sadecki springt en kopt de bal. Dünyamalıyev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Łacek passt de bal met de wreef. Van de Paar bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Paar passt de bal zonder na te denken. Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lică probeert naar een medespeler te passen. Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa passt de bal zonder na te denken. Sadecki is nu in balbezit. Sadecki haalt uit met een fantastische trap. Dünyamalıyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Inworp. Nekrasov komt het veld opgelopen. Floriańczyk komt het veld opgelopen. Pazdan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Batalion Lublin 35%, BIANCONERI 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Batalion Lublin - BIANCONERI 0:0

47e minuut.
Dünyamalıyev met een harde bal richting middenveld. Zachariasz kopt de bal weg. Daar is Rechciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolasa is nu in balbezit. Kolasa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Van de Paar passt de bal in één keer door. Łacek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łacek passt de bal zonder na te denken. Sadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Pazdan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilczyński geeft een hoge lob. Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekrasov schiet op doel. Huntly werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Batalion Lublin - BIANCONERI 0:1

69e minuut.
Inworp. Megyesi komt het veld opgelopen. Pyrdoł komt het veld opgelopen. Kopernik met de inworp. Zachariasz geeft de bal voor. Sadecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Dünyamalıyev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Van de Paar passt de bal in één keer door. Sadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazdan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sadecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Kolasa legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Dünyamalıyev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Batalion Lublin - BIANCONERI 1:1

79e minuut.
Fabri passt de bal in één keer door. Kopernik is nu in balbezit. Kopernik speelt de bal door. Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Özerdenerli rent richting de bal. Zachariasz onderschept slim de pass. Zachariasz geeft een hoge lob. Sadecki is nu in balbezit. Sadecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kopernik rent richting de bal. Kopernik speelt de bal door. Van de Paar rent richting de bal. Van de Paar geeft de bal voor. Kolasa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Batalion Lublin - BIANCONERI 2:1

88e minuut.
Lică verovert de bal door een tackle van achteren. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube passt de bal met de wreef. Kolasa rent richting de bal. Kolasa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Zachariasz verovert de bal door een tackle van achteren. Łacek is nu in balbezit. Łacek passt de bal zonder na te denken. Sadecki heeft problemen om de bal te vangen. Sadecki schiet op doel. Dünyamalıyev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Batalion Lublin 34%, BIANCONERI 66%.
FC Batalion Lublin - BIANCONERI 2:1