Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Arena Leilor
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 9624
craiova forever FC Bic
1w_last Tactiek 352
40% Balbezit 60%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.3 gemiddelde waardering 65.8
goed Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Didov rent richting de bal. Nicula verovert de bal door een tackle van achteren. Brezeanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nicula is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tossier komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
craiova forever - FC Bic 0:1

4e minuut.
Janeczko rent richting de bal. Janeczko geeft een lange en hoge pass. Nicula is nu in balbezit. Nicula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
craiova forever - FC Bic 0:2

9e minuut.
Bunić kopt de bal weg. Brezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezeanu speelt de bal door. Winkler rent richting de bal. Winkler schiet op doel. Piekutowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Janeczko de bal onder controle te krijgen. Brezeanu is nu in balbezit. Brezeanu probeert naar een medespeler te passen. Marincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Winkler is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
craiova forever - FC Bic 1:2

14e minuut.
Suvajdžić rent richting de bal. Suvajdžić passt de bal zonder na te denken. Janeczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Janeczko geeft een hoge lob. Nicula springt en kopt de bal. Sârbulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Grulski is nu in balbezit. Grulski geeft een hoge lob. Daar is Didov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janeczko rent richting de bal. Janeczko draait met de bal, schiet en ... Sârbulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Nicula draait met de bal, schiet en ... Didov geeft een lange en hoge pass. Daar is Marincea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grulski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Janeczko met een sublieme pass. Alencar rent richting de bal. Klungelig pakt Alencar de bal. Alencar geeft een lange en hoge pass. Suvajdžić springt en kopt de bal. Sârbulescu bokst de bal weg.

35e minuut.
Nicula kopt de bal weg. Klungelig pakt Alencar de bal. Alencar probeert naar een medespeler te passen. Janeczko rent richting de bal. Janeczko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Janeczko probeert naar een medespeler te passen. Becali is nu in balbezit. Suvajdžić onderschept slim de pass. Suvajdžić haalt uit met een fantastische trap. Sârbulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
craiova forever - FC Bic 1:3

42e minuut.
Becali passt de bal in één keer door. Brezeanu rent richting de bal. Brezeanu passt de bal met de wreef. Winkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Winkler haalt uit met een fantastische trap. Piekutowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: craiova forever 54%, FC Bic 46%.
craiova forever - FC Bic 1:3

48e minuut.
Bałtroczyk onderschept slim de pass. Bałtroczyk speelt de bal door. Becali rent richting de bal. Suvajdžić verovert de bal door een tackle van achteren. Suvajdžić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu geeft een lange en hoge pass. Janeczko kopt de bal weg. Klungelig pakt Nicula de bal. Nicula draait met de bal, schiet en ... Sârbulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Alencar neemt de hoekschop. Nicula krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Aldea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suvajdžić rent richting de bal. Suvajdžić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Nicula is nu in balbezit. Janeczko rent richting de bal. Janeczko passt de bal met de wreef. Suvajdžić is nu in balbezit. Suvajdžić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
craiova forever - FC Bic 1:4

75e minuut.
Despaigne is nu in balbezit. Despaigne passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Janeczko de bal. Janeczko geeft een hoge lob. Suvajdžić springt en kopt de bal. Sârbulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Janeczko haalt uit met een fantastische trap. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula haalt uit met een fantastische trap. Didov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sârbulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
craiova forever - FC Bic 1:5

79e minuut.
Ivancioiu speelt de bal door. Janeczko rent richting de bal. Janeczko passt de bal met de wreef. Nicula rent richting de bal. Nicula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
craiova forever - FC Bic 1:6

85e minuut.
Ivancioiu probeert naar een medespeler te passen. Janeczko is nu in balbezit. Janeczko passt de bal met de wreef. Nicula rent richting de bal. Nicula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Szafor verovert de bal door een tackle van achteren. Szafor geeft de bal voor. Ivancioiu kopt de bal weg. Suvajdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvajdžić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
craiova forever - FC Bic 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: craiova forever 64%, FC Bic 36%.
craiova forever - FC Bic 1:7