Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ghencea Stadium Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 6049
STEAUA `86 steaua1980
New 433 Tactiek BSCF22
60% Balbezit 40%
33% Spel op eigen helft 67%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
57.2 gemiddelde waardering 32.5
outstanding Schieten adequate
excellent Passen average
very good Verdedigen poor


2e minuut.
Kiermasz is nu in balbezit. Žunić onderschept slim de pass. Cancino is nu in balbezit. Cancino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA `86 - steaua1980 1:0

8e minuut.
Moder rent richting de bal. Saralegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder geeft een hoge lob. Cancino rent richting de bal. Cancino haalt uit met een fantastische trap. Filiberti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Žunić rent richting de bal. Žunić passt de bal met de wreef. Cancino is nu in balbezit. Cancino schiet op doel. Siperco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Filiberti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Fizedean kopt de bal weg. Daar is Siperco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cancino rent richting de bal. Cancino heeft problemen om de bal te vangen. Cancino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Žunić is nu in balbezit. Žunić geeft een hoge lob. Moder kopt de bal weg. Saralegui is nu in balbezit. Saralegui haalt uit met een fantastische trap. Filiberti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klungelig pakt Oguzas de bal. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder speelt de bal door. Saralegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Saralegui haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Zioło passt de bal zonder na te denken. Karaivanov geeft een hoge lob. Grideanu kopt de bal weg. Cancino is nu in balbezit. Cancino draait met de bal, schiet en ... Filiberti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Karaivanov geeft een lange en hoge pass. Saralegui rent richting de bal. Saralegui passt de bal in één keer door. Žunić is nu in balbezit. Žunić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cancino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancino draait met de bal, schiet en ... Filiberti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Fizedean heeft problemen om de bal te vangen. Fizedean geeft een lange en hoge pass. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA `86 - steaua1980 2:0

29e minuut.
Karaivanov is nu in balbezit. Karaivanov geeft een hoge lob. Oguzas kan de bal niet met de borst controleren. Moder is nu in balbezit. Moder haalt uit met een fantastische trap. Filiberti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Zioło kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duzić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gündüzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gündüzer geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Oguzas is nu in balbezit. Moder onderschept slim de pass. Cancino is nu in balbezit. Cancino haalt uit met een fantastische trap. Filiberti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA `86 - steaua1980 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA `86 37%, steaua1980 63%.
STEAUA `86 - steaua1980 3:0

46e minuut.
Sartorius komt het veld opgelopen. Pailamilla komt het veld opgelopen. Andrearczyk komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Vinereanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saralegui verovert de bal door een tackle van achteren. Grideanu begaat een overtreding. Grideanu krijgt een gele kaart. Saralegui is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sartorius neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Sartorius verovert de bal door een tackle van achteren. Sartorius probeert naar een medespeler te passen. Karaivanov speelt de bal door. Klungelig pakt Cancino de bal. Cancino draait met de bal, schiet en ... Filiberti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciubotariu heeft problemen om de bal te vangen. Ciubotariu speelt de bal door. Chapega geeft een lange en hoge pass. Cancino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancino draait met de bal, schiet en ... Filiberti bokst de bal weg.

62e minuut.
Cancino probeert naar een medespeler te passen. Grideanu is nu in balbezit. Saralegui is nu in balbezit. Saralegui haalt uit met een fantastische trap. Filiberti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Saralegui rent richting de bal. Oguzas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pailamilla verovert de bal door een tackle van achteren. Pailamilla draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Fizedean verovert de bal door een tackle van achteren. Fizedean geeft een hoge lob. Cancino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancino schiet op doel. Oguzas probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fizedean geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Karaivanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cancino is nu in balbezit. Cancino geeft een lange en hoge pass. Saralegui is nu in balbezit. Saralegui draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA `86 - steaua1980 4:0

69e minuut.
Zioło geeft de bal voor. Ciubotariu kopt de bal weg. Pailamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pailamilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pailamilla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cancino rent richting de bal. Pailamilla rent richting de bal. Pailamilla schiet op doel. Filiberti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA `86 - steaua1980 5:0

72e minuut.
Zioło bereikt de bal nog maar net als eerste. Zioło met een sublieme pass. Karaivanov is nu in balbezit. Karaivanov geeft een hoge lob. Pailamilla krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Sartorius probeert naar een medespeler te passen. Karaivanov rent richting de bal. Karaivanov passt de bal met de wreef. Cancino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cancino is nu in balbezit. Cancino schiet op doel. Filiberti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Sartorius kopt de bal weg. Cancino is nu in balbezit. Pailamilla is nu in balbezit. Pailamilla schiet op doel. Filiberti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA `86 - steaua1980 6:0

87e minuut.
Fizedean kopt de bal weg. Pailamilla kan de bal niet met de borst controleren. Cancino is nu in balbezit. Cancino draait met de bal, schiet en ... Filiberti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA `86 - steaua1980 7:0

89e minuut.
Karaivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaivanov passt de bal in één keer door. Cancino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancino schiet op doel. Na een snelle pass probeert Grideanu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Karaivanov neemt de hoekschop. Cancino springt en kopt de bal. Filiberti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA `86 - steaua1980 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA `86 28%, steaua1980 72%.
STEAUA `86 - steaua1980 8:0