Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Espen Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5118
FCSG 2008 Lokomotive Utogrund
5-3-2-SG-Zent Tactiek Sapporo
51% Balbezit 49%
29% Spel op eigen helft 71%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 40.1
excellent Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen good


1e minuut.
Simonazzi met een sublieme pass. Klungelig pakt Christen de bal. Åkre onderschept slim de pass. Simonazzi onderschept slim de pass. Simonazzi draait met de bal, schiet en ... Arkadaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Läckerli geeft een lange en hoge pass. Christen is nu in balbezit. Åkre onderschept slim de pass. Simonazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Simonazzi schiet op doel. Arkadaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Läckerli kopt de bal weg. Simonazzi is nu in balbezit. de Miguel Bravo onderschept slim de pass. Bühlmann onderschept slim de pass. Bühlmann draait met de bal, schiet en ... Arkadaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Gogoasă rent richting de bal. Läckerli onderschept slim de pass. Läckerli passt de bal in één keer door. Christen is nu in balbezit. Christen haalt uit met een fantastische trap. Arkadaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Simonazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonazzi schiet op doel. Arkadaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSG 2008 - Lokomotive Utogrund 1:0

10e minuut.
Begeyn kopt de bal weg. Bühlmann is nu in balbezit. Bühlmann geeft een lange en hoge pass. Christen rent richting de bal. Christen geeft de bal voor. Arkadaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Simonazzi de bal. Simonazzi schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ozimkowski is nu in balbezit. Schmidiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidiger passt de bal in één keer door. Simonazzi rent richting de bal. Simonazzi schiet op doel. Arkadaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Schmidiger heeft problemen om de bal te vangen. Läckerli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Simonazzi de bal. Christen is nu in balbezit. Christen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Faliński rent richting de bal. Schmidiger onderschept slim de pass. Schmidiger probeert naar een medespeler te passen. Christen bereikt de bal nog maar net als eerste. Christen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Läckerli passt de bal met de wreef. Simonazzi is nu in balbezit. Simonazzi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Christen de bal. Christen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Schmidiger passt de bal in één keer door. Läckerli probeert de bal met de borst te controleren. Schmidiger met een sublieme pass. Christen rent richting de bal. Christen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSG 2008 - Lokomotive Utogrund 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSG 2008 35%, Lokomotive Utogrund 65%.
FCSG 2008 - Lokomotive Utogrund 2:0

46e minuut.
Bühlmann probeert de bal met de borst te controleren. Bühlmann geeft een hoge lob. Nagi is nu in balbezit. Schmidiger verovert de bal door een tackle van achteren. Schmidiger geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Läckerli rent richting de bal. Läckerli speelt de bal door. Christen bereikt de bal nog maar net als eerste. Christen draait met de bal, schiet en ... Arkadaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSG 2008 - Lokomotive Utogrund 3:0

59e minuut.
Läckerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Läckerli geeft een lange en hoge pass. Daar is Simonazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Christen rent richting de bal. Christen haalt uit met een fantastische trap. Arkadaş bokst de bal weg. Nagi verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schmidiger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Christen springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSG 2008 - Lokomotive Utogrund 4:0

63e minuut.
Succu geeft een hoge lob. Pieropan is nu in balbezit. Christen onderschept slim de pass. Simonazzi rent richting de bal. Simonazzi haalt uit met een fantastische trap. Arkadaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Constant is nu in balbezit. Constant geeft een hoge lob. Bühlmann kopt de bal weg. Christen is nu in balbezit. Christen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Läckerli probeert naar een medespeler te passen. Christen is nu in balbezit. Dziamdzioła rent richting de bal. Christen onderschept slim de pass. Christen haalt uit met een fantastische trap. Arkadaş bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSG 2008 24%, Lokomotive Utogrund 76%.
FCSG 2008 - Lokomotive Utogrund 4:0