Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Wankdorf
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3952
prodajem piliće Utrineze
3vs3 Tactiek Bez Veze
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.4 gemiddelde waardering 46.7
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen solide
redelijk Verdedigen goed


22e minuut.
Nebot onderschept slim de pass. Strihić rent richting de bal. Nebot verovert de bal door een tackle van achteren. Nebot schiet op doel. Pisecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
prodajem piliće - Utrineze 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: prodajem piliće 43%, Utrineze 57%.
prodajem piliće - Utrineze 0:1

47e minuut.
Letina heeft problemen om de bal te vangen. Zekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zekić geeft een hoge lob. Nebot rent richting de bal. Nebot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Ljubanović passt de bal met de wreef. Oršić bereikt de bal nog maar net als eerste. Oršić passt de bal in één keer door. Kiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiš draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Mijalić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Ljubanović is nu in balbezit. Daar is Ljubanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ljubanović passt de bal zonder na te denken. Kiš rent richting de bal. Kiš schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Inworp. Kiš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oršić bereikt de bal nog maar net als eerste. Medin onderschept slim de pass. Medin haalt uit met een fantastische trap. Pisecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Strihić heeft problemen om de bal te vangen. Medin rent richting de bal. Medin draait met de bal, schiet en ... Pisecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Nebot passt de bal met de wreef. Koturović is nu in balbezit. Daar is Koturović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koturović haalt uit met een fantastische trap. Pisecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

85e minuut.
Kopuz onderschept slim de pass. Strihić rent richting de bal. Strihić geeft de bal voor. Nebot is nu in balbezit. Nebot haalt uit met een fantastische trap. Pisecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: prodajem piliće 46%, Utrineze 54%.
prodajem piliće - Utrineze 0:1