Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:21
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Torcida Kuřim Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4393
FC ZBROJOVKA Kuřim FC Motáci
Kuba 4-3-1-2 Tactiek Swiff
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
0 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
42.9 gemiddelde waardering 39.4
matig Schieten goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen matig


18e minuut.
Pelyněk is nu in balbezit. Pelyněk passt de bal in één keer door. Šašlik met een sublieme pass. Pasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasiak draait met de bal, schiet en ... Vracaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ZBROJOVKA Kuřim 55%, FC Motáci 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ZBROJOVKA Kuřim - FC Motáci 0:0

57e minuut.
Pasiak rent richting de bal. Pesarrodona rent richting de bal. Pesarrodona passt de bal in één keer door. Pasiak rent richting de bal. Pasiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Azevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Křemenáč. Azevedo raakt geblesseerd tijdens het duel. Brada zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Komisarenko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZBROJOVKA Kuřim - FC Motáci 0:1

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miller komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Velký rent richting de bal. Komisarenko is nu in balbezit. Velký speelt de bal door. Azevedo rent richting de bal. Azevedo haalt uit met een fantastische trap. Vracaj bokst de bal weg.

75e minuut.
Culínek geeft een lange en hoge pass. Plotár heeft problemen om de bal te vangen. Miller rent richting de bal. Miller geeft een hoge lob. Azevedo kopt de bal weg. Vracaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Velký speelt de bal door. Culínek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Azevedo. Azevedo krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Pečinka geeft de bal voor. Komisarenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Velký rent richting de bal. Velký draait met de bal, schiet en ... Vracaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ZBROJOVKA Kuřim 61%, FC Motáci 39%.
FC ZBROJOVKA Kuřim - FC Motáci 0:1