Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: im. Jana Banasia
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5569
KS Pawłokoma Chelsea Londyn Iskrzynia
Bezpieczna Tactiek superxD
40% Balbezit 60%
48% Spel op eigen helft 52%
2 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 54.5
average Schieten outstanding
good Passen good
very good Verdedigen adequate


7e minuut.
Luxemburgo is nu in balbezit. Klungelig pakt Luxemburgo de bal. Hrovatin verovert de bal door een tackle van achteren. Hrovatin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Hrovatin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hrovatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zandío begaat een overtreding. Zandío krijgt een gele kaart. Hrovatin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Jova zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jova is nu in balbezit. Jova passt de bal zonder na te denken. Luxemburgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luxemburgo passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Macachia kopt de bal weg. Hrovatin is nu in balbezit. Hrovatin met een sublieme pass. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok haalt uit met een fantastische trap. Branecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Kosovel speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puhalović met de inworp. Koszek rent richting de bal. Koszek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek haalt uit met een fantastische trap. Branecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Grubizna met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zandío met de inworp. Koszek rent richting de bal. Koszek haalt uit met een fantastische trap. Branecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pawłokoma 50%, Chelsea Londyn Iskrzynia 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Pawłokoma - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:0

47e minuut.
Macachia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luxemburgo met de inworp. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek schiet op doel. Branecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Elyakmaz is nu in balbezit. Elyakmaz geeft een lange en hoge pass. Zandío bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek onderschept slim de pass. Koszek haalt uit met een fantastische trap. Branecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Brezovar met een sublieme pass. Sadlok rent richting de bal. Daar is Sadlok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadlok schiet op doel. Branecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pawłokoma - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:1

76e minuut.
Schoofs met een snelle inworp. Zandío rent richting de bal. Daar is Zandío, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zandío draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pawłokoma 45%, Chelsea Londyn Iskrzynia 55%.
KS Pawłokoma - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:1