Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:29
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Speedy Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6882
FC Speedy Gonzales the-physicals
st3_hall_433 Tactiek 523_2.0
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 19
53.6 gemiddelde waardering 51.3
excellent Schieten excellent
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


8e minuut.
Kerner heeft problemen om de bal te vangen. Kerner met een sublieme pass. Nietnagel is nu in balbezit. Valero verovert de bal door een tackle van achteren. Valero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Kramski geeft de bal voor. Valero controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Nietnagel neemt vlug de vrije trap. Dorr bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorr haalt uit met een fantastische trap. Navarrete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Woltemade bereikt de bal nog maar net als eerste. Feitoza Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Woltemade rent richting de bal. Woltemade haalt uit met een fantastische trap. Navarrete maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Kerner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerner passt de bal met de wreef. Woltemade is nu in balbezit. Woltemade haalt uit met een fantastische trap. Navarrete probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - the-physicals 1:0

40e minuut.
Erler rent richting de bal. Erler passt de bal in één keer door. Woltemade is nu in balbezit. Woltemade schiet op doel. Navarrete werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - the-physicals 2:0

44e minuut.
Erler passt de bal in één keer door. Daar is Kalwara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalwara geeft een lange en hoge pass. Valero is nu in balbezit. Valero draait met de bal, schiet en ... Soma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Speedy Gonzales 52%, the-physicals 48%.
FC Speedy Gonzales - the-physicals 2:0

46e minuut.
Joostberends komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Parisi onderschept slim de pass. Nuroğlu geeft een hoge lob. Valero bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - the-physicals 2:1

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Joostberends stond buitenspel. Gromadzki neemt vlug de vrije trap. Valero kopt de bal weg. Apucarana bereikt de bal nog maar net als eerste. Apucarana schiet op doel. Soma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Doeltrap. Navarrete trapt de bal weg. Kerner kopt de bal weg. Valero bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero schiet op doel. Soma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Landhäusser onderschept slim de pass. Feitoza Dias verovert de bal door een tackle van achteren. Feitoza Dias geeft een lange en hoge pass. Joostberends bereikt de bal nog maar net als eerste. Joostberends haalt uit met een fantastische trap. Navarrete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Nuroğlu geeft een hoge lob. Valero heeft problemen om de bal te vangen. Nuroğlu is nu in balbezit. Valero verovert de bal door een tackle van achteren. Valero draait met de bal, schiet en ... Soma bokst de bal weg.

73e minuut.
Erler rent richting de bal. Baron bereikt de bal nog maar net als eerste. Landhäusser verovert de bal door een tackle van achteren. Erler is nu in balbezit. Erler schiet op doel. Navarrete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Joostberends rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Parisi is nu in balbezit. Parisi speelt de bal door. Apucarana rent richting de bal. Apucarana haalt uit met een fantastische trap. Soma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Speedy Gonzales - the-physicals 2:2

80e minuut.
Nuroğlu passt de bal in één keer door. Kalwara rent richting de bal. Kalwara geeft de bal voor. Apucarana is nu in balbezit. Apucarana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Kalwara kopt de bal weg. Kerner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorr tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dorr krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Kramski met een sublieme pass. Kalwara rent richting de bal. Kalwara geeft een hoge lob. Apucarana is nu in balbezit. Apucarana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Speedy Gonzales 53%, the-physicals 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Speedy Gonzales - the-physicals 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

97e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Apucarana stond buitenspel. Wożniak neemt vlug de vrije trap. Gromadzki kopt de bal weg. Feitoza Dias probeert naar een medespeler te passen. Joostberends heeft problemen om de bal te vangen. Navarrete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

100e minuut.
Valero bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietnagel rent richting de bal. Nietnagel geeft een hoge lob. Feitoza Dias rent richting de bal. Feitoza Dias haalt uit met een fantastische trap. Navarrete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Speedy Gonzales 47%, the-physicals 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Speedy Gonzales - the-physicals 2:2

108e minuut.
Kalwara passt de bal zonder na te denken. Gromadzki geeft een hoge lob. Nietnagel is nu in balbezit. Valero onderschept slim de pass. Valero haalt uit met een fantastische trap. Soma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

111e minuut.
Feitoza Dias onderschept slim de pass. Feitoza Dias passt de bal zonder na te denken. Joostberends is nu in balbezit. Joostberends haalt uit met een fantastische trap. Navarrete werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - the-physicals 3:2

113e minuut.
Dorr onderschept slim de pass. Dorr met een sublieme pass. Joostberends rent richting de bal. Joostberends draait met de bal, schiet en ... Navarrete maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Speedy Gonzales 54%, the-physicals 46%.
FC Speedy Gonzales - the-physicals 3:2