Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Rat Verlegh Stadion
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4152
Noad Advendo Combinatie Victoria SV
CVU Tactiek O-sided
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
46 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.3 gemiddelde waardering 38.4
brilliant Schieten weak
outstanding Passen good
solid Verdedigen good


1e minuut.
Keren is nu in balbezit. Keren passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Adelaar de bal. Adelaar geeft een lange en hoge pass. Kubala krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

1e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szafrański met een harde bal richting middenveld. Adelaar kopt de bal weg. Keren bereikt de bal nog maar net als eerste. Keren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Szafrański trapt de bal weg van het doel. van Eijk kopt de bal weg. van Eijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eck geeft een lange en hoge pass. Kubala maakt een snoekduik en kopt de bal. Szafrański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Switten met een sublieme pass. Klungelig pakt Adelaar de bal. Adelaar passt de bal met de wreef. Keren rent richting de bal. Keren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
van Eijk speelt de bal door. van Eck bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eck geeft een hoge lob. Kubala krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Adelaar kopt de bal weg. Keren rent richting de bal. Jeziorny rent richting de bal. Keren verovert de bal door een tackle van achteren. Keren haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Switten kopt de bal weg. Dellaferrera is nu in balbezit. van Eijk onderschept slim de pass. van Eijk geeft de bal voor. Kubala krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Vernay verovert de bal door een tackle van achteren. Vernay passt de bal in één keer door. van Eck bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eck geeft een hoge lob. Kubala krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Buzinas met een harde bal richting middenveld. van Eck kopt de bal weg. van Eijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eijk geeft een hoge lob. Keren springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
van Eck passt de bal zonder na te denken. Adelaar heeft problemen om de bal te vangen. Adelaar probeert naar een medespeler te passen. Kubala heeft problemen om de bal te vangen. Kubala draait met de bal, schiet en ... Szafrański bokst de bal weg.

20e minuut.
Adelaar is nu in balbezit. Ascherl onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Keren. Keren krijgt een gele kaart. Figielski geeft een lange en hoge pass. Kubala rent richting de bal. Met opzet legt Jeziorny zijn tegenspeler op de grond. Jeziorny krijgt een gele kaart. Kubala is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jeziorny geeft de bal voor. Switten wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Switten probeert naar een medespeler te passen. van Eijk speelt de bal door. van Eck is nu in balbezit. van Eck geeft een hoge lob. Keren springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - Victoria SV 1:0

28e minuut.
Switten passt de bal zonder na te denken. van Eck is nu in balbezit. van Eck speelt de bal door. Adelaar heeft problemen om de bal te vangen. Adelaar geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - Victoria SV 2:0

37e minuut.
Vernay kopt de bal weg. Adelaar probeert naar een medespeler te passen. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala haalt uit met een fantastische trap. Szafrański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - Victoria SV 3:0

39e minuut.
van Eck geeft een lange en hoge pass. Kubala heeft problemen om de bal te vangen. Danchev is nu in balbezit. Kubala onderschept slim de pass. Kubala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - Victoria SV 4:0

40e minuut.
Keren bereikt de bal nog maar net als eerste. Keren passt de bal met de wreef. Kubala is nu in balbezit. Keren is nu in balbezit. Keren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kubala passt de bal in één keer door. van Eck bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eck geeft een hoge lob. Kubala springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - Victoria SV 5:0

44e minuut.
Niemirka speelt de bal door. Daar is Jeziorny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ascherl is nu in balbezit. Kubala verovert de bal door een tackle van achteren. Kubala schiet op doel. Szafrański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noad Advendo Combinatie 25%, Victoria SV 75%.
Noad Advendo Combinatie - Victoria SV 5:0

46e minuut.
Niemirka heeft problemen om de bal te vangen. Kubala onderschept slim de pass. Kubala speelt de bal door. Keren bereikt de bal nog maar net als eerste. Keren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Jeziorny probeert naar een medespeler te passen. Dellaferrera is nu in balbezit. van Eck onderschept slim de pass. van Eck geeft een hoge lob. Keren maakt een snoekduik en kopt de bal. Szafrański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala draait met de bal, schiet en ... Szafrański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - Victoria SV 6:0

52e minuut.
van Eijk met de inworp. Switten probeert naar een medespeler te passen. Adelaar heeft problemen om de bal te vangen. Keren is nu in balbezit. Keren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Berberoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Vitomir geeft een hoge lob. Keren kopt de bal weg. Kubala heeft problemen om de bal te vangen. Kubala haalt uit met een fantastische trap. Szafrański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

59e minuut.
Iuri geeft de bal voor. Daar is Jeziorny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danchev rent richting de bal. Kubala verovert de bal door een tackle van achteren. Kubala haalt uit met een fantastische trap. Szafrański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Adelaar neemt de hoekschop. Keren kopt de bal weg. van Eijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eijk geeft de bal voor. Kubala krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Daar is van Eijk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Eijk speelt de bal door. van Eck is nu in balbezit. van Eck geeft een hoge lob. Kubala krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Keren is nu in balbezit. Keren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - Victoria SV 7:0

62e minuut.
Berberoğlu met een sublieme pass. Rauter is nu in balbezit. Rauter passt de bal zonder na te denken. Kubala rent richting de bal. Kubala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
van Eck geeft een lange en hoge pass. Keren springt en kopt de bal. Los heeft problemen om de bal te vangen. Kubala rent richting de bal. Kubala schiet op doel. Paal!

67e minuut.
Sabat kopt de bal weg. Vitomir met een sublieme pass. Keren bereikt de bal nog maar net als eerste. Keren schiet op doel. Szafrański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - Victoria SV 8:0

68e minuut.
Adelaar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dragoun komt het veld opgelopen.

70e minuut.
van Eijk passt de bal met de wreef. van Eck rent richting de bal. van Eck geeft een hoge lob. Kubala is nu in balbezit. Kubala schiet op doel. Szafrański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Switten speelt de bal door. Dragoun heeft problemen om de bal te vangen. Dragoun met een sublieme pass. Keren is nu in balbezit. Keren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dragoun is nu in balbezit. Rauter is nu in balbezit. Rauter geeft een lange en hoge pass. Dragoun geeft een hoge lob. Kubala maakt een snoekduik en kopt de bal. Szafrański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. van Eck rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - Victoria SV 9:0

78e minuut.
Dragoun met een sublieme pass. Keren heeft problemen om de bal te vangen. Rauter rent richting de bal. Dragoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragoun geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Szafrański probeert naar een medespeler te passen. Dragoun is nu in balbezit. Dragoun geeft een lange en hoge pass. Keren bereikt de bal nog maar net als eerste. Keren haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - Victoria SV 10:0

82e minuut.
Dragoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragoun geeft een lange en hoge pass. Daar is Kubala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubala draait met de bal, schiet en ... Szafrański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - Victoria SV 11:0

86e minuut.
van Eck passt de bal met de wreef. Vitomir rent richting de bal. Sabat maakt een afschuwelijke overtreding. Sabat krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Danchev heeft problemen om de bal te vangen. Dellaferrera rent richting de bal. Kubala onderschept slim de pass. Kubala haalt uit met een fantastische trap. Szafrański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - Victoria SV 12:0

90e minuut.
Kubala springt en kopt de bal. Los heeft problemen om de bal te vangen. Jeziorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala onderschept slim de pass. Kubala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noad Advendo Combinatie 17%, Victoria SV 83%.
Noad Advendo Combinatie - Victoria SV 12:0