Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:33
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Siedleckie Błonie
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5482
FC Kos Siedlce Sparta Miedzyrzecz
523 moje Tactiek new
65% Balbezit 35%
24% Spel op eigen helft 76%
47 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 31.2
uitmuntend Schieten matig
uitstekend Passen redelijk
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Osada kopt de bal weg. Sierkowski heeft problemen om de bal te vangen. Kołakowski rent richting de bal. Kołakowski haalt uit met een fantastische trap. Winiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Swoczyna heeft problemen om de bal te vangen. Swoczyna geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Osada de bal. Bazluk rent richting de bal. Bazluk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - Sparta Miedzyrzecz 1:0

5e minuut.
Osada geeft een lange en hoge pass. Nyers bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyers geeft de bal voor. Swoczyna is nu in balbezit. Swoczyna draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Beczek met een sublieme pass. Klungelig pakt Bazluk de bal. Bazluk passt de bal in één keer door. Swoczyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Swoczyna schiet op doel. Winiecki bokst de bal weg.

9e minuut.
Swoczyna is nu in balbezit. Szafrański begaat een overtreding. Swoczyna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Akkurt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Kołakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osada is nu in balbezit. Kołakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kołakowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Beczek probeert naar een medespeler te passen. Bazluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazluk passt de bal zonder na te denken. Kołakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołakowski draait met de bal, schiet en ... Winiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Swoczyna rent richting de bal. Swoczyna haalt uit met een fantastische trap. Winiecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - Sparta Miedzyrzecz 2:0

15e minuut.
Crevani bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Crevani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crevani geeft een lange en hoge pass. Bazluk springt en kopt de bal. Winiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - Sparta Miedzyrzecz 3:0

18e minuut.
Kołakowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sierkowski de bal. Kołakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołakowski draait met de bal, schiet en ... Winiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - Sparta Miedzyrzecz 4:0

21e minuut.
Giernatowski is nu in balbezit. Akkurt verovert de bal door een tackle van achteren. Akkurt speelt de bal door. Swoczyna is nu in balbezit. Swoczyna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - Sparta Miedzyrzecz 5:0

24e minuut.
Beczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Beczek passt de bal zonder na te denken. Kołakowski rent richting de bal. Kołakowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - Sparta Miedzyrzecz 6:0

27e minuut.
Azambuja geeft een lange en hoge pass. Osada heeft problemen om de bal te vangen. Kołakowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bazluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bazluk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Crevani neemt de hoekschop. Bazluk maakt een snoekduik en kopt de bal. Winiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - Sparta Miedzyrzecz 7:0

30e minuut.
Azambuja onderschept slim de pass. Azambuja geeft een hoge lob. Kołakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołakowski heeft problemen om de bal te vangen. Kołakowski schiet op doel. Winiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Winiecki probeert naar een medespeler te passen. Beczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Beczek speelt de bal door. Daar is Bazluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bazluk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Winiecki trapt de bal weg van het doel. Giernatowski probeert de bal met de borst te controleren. Akkurt speelt de bal door. Beczek rent richting de bal. Beczek geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Akkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkurt met een sublieme pass. Bazluk rent richting de bal. Bazluk schiet op doel. Winiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - Sparta Miedzyrzecz 8:0

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bugla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akkurt rent richting de bal. Akkurt geeft de bal voor. Bazluk springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Crevani rent richting de bal. Crevani geeft de bal voor. Swoczyna is nu in balbezit. Bazluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazluk draait met de bal, schiet en ... Winiecki bokst de bal weg.

42e minuut.
Beczek geeft een lange en hoge pass. Bazluk kopt de bal weg. Swoczyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Swoczyna draait met de bal, schiet en ... Winiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - Sparta Miedzyrzecz 9:0

44e minuut.
Crevani is nu in balbezit. Crevani geeft een hoge lob. Szumski kopt de bal weg. Daar is Kołakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołakowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kos Siedlce 25%, Sparta Miedzyrzecz 75%.
FC Kos Siedlce - Sparta Miedzyrzecz 9:0

46e minuut.
Wasielkiewicz komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Daar is Hajduk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swoczyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Swoczyna passt de bal met de wreef. Bazluk is nu in balbezit. Bazluk haalt uit met een fantastische trap. Winiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - Sparta Miedzyrzecz 10:0

47e minuut.
Szumski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bugla met de inworp. Swoczyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Swoczyna geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Bazluk verovert de bal door een tackle van achteren. Szafrański bereikt de bal nog maar net als eerste. Swoczyna onderschept slim de pass. Swoczyna haalt uit met een fantastische trap. Winiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - Sparta Miedzyrzecz 11:0

50e minuut.
Bazluk haalt uit met een fantastische trap. Winiecki speelt de bal door. Mamikonyan kopt de bal weg. Wasielkiewicz is nu in balbezit. Wasielkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Winiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Swoczyna rent richting de bal. Swoczyna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - Sparta Miedzyrzecz 12:0

53e minuut.
Nyers passt de bal met de wreef. Beczek speelt de bal door. Bazluk rent richting de bal. Swoczyna rent richting de bal. Swoczyna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Szafrański met een snelle inworp. Akkurt rent richting de bal. Akkurt met een sublieme pass. Swoczyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Swoczyna draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

57e minuut.
Akkurt passt de bal zonder na te denken. Beczek probeert naar een medespeler te passen. Bazluk heeft problemen om de bal te vangen. Bazluk draait met de bal, schiet en ... Winiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - Sparta Miedzyrzecz 13:0

61e minuut.
Beczek rent richting de bal. Beczek geeft een lange en hoge pass. Szumski kopt de bal weg. Swoczyna rent richting de bal. Swoczyna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - Sparta Miedzyrzecz 14:0

62e minuut.
Hajduk is nu in balbezit. Swoczyna verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giernatowski. Giernatowski krijgt een gele kaart. Swoczyna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Akkurt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wasielkiewicz kopt de bal weg. Swoczyna rent richting de bal. Swoczyna schiet op doel. Winiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - Sparta Miedzyrzecz 15:0

64e minuut.
Wasielkiewicz is nu in balbezit. Wasielkiewicz geeft een hoge lob. Bazluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazluk haalt uit met een fantastische trap. Winiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - Sparta Miedzyrzecz 16:0

68e minuut.
Beczek verovert de bal door een tackle van achteren. Beczek geeft een hoge lob. Bazluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazluk schiet op doel. Winiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - Sparta Miedzyrzecz 17:0

73e minuut.
Bugla is nu in balbezit. Bugla probeert naar een medespeler te passen. Bazluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazluk haalt uit met een fantastische trap. Winiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - Sparta Miedzyrzecz 18:0

75e minuut.
Crevani is nu in balbezit. Crevani heeft problemen om de bal te vangen. Crevani passt de bal zonder na te denken. Wasielkiewicz rent richting de bal. Wasielkiewicz draait met de bal, schiet en ... Winiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Swoczyna is nu in balbezit. Swoczyna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - Sparta Miedzyrzecz 19:0

78e minuut.
Gortat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Beczek geeft de bal voor. Bazluk rent richting de bal. Bazluk schiet op doel. Winiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bugla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Swoczyna geeft een hoge lob. Szumski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bazluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazluk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - Sparta Miedzyrzecz 20:0

84e minuut.
Giernatowski rent richting de bal. Akkurt probeert naar een medespeler te passen. Bazluk rent richting de bal. Swoczyna is nu in balbezit. Swoczyna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wasielkiewicz rent richting de bal. Wasielkiewicz schiet op doel. Winiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - Sparta Miedzyrzecz 21:0

90e minuut.
Klungelig pakt Bugla de bal. Bugla speelt de bal door. Bazluk rent richting de bal. Bazluk draait met de bal, schiet en ... Winiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kos Siedlce 23%, Sparta Miedzyrzecz 77%.
FC Kos Siedlce - Sparta Miedzyrzecz 21:0