Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Chełmianka RKS Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2535
Chełmianka RKS WKS Wałycz
2222 Tactiek falek
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
50 gemiddelde waardering 41.5
formidable Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen good


8e minuut.
Ponichter is nu in balbezit. Wojdat verovert de bal door een tackle van achteren. Trabalza rent richting de bal. Trabalza passt de bal zonder na te denken. Słonecznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Buitenspel voor Wojdat. Goede buitenspelval van de verdediging. Rycha maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Buchalik is nu in balbezit. Słonecznik onderschept slim de pass. Słonecznik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rymaszewski kopt de bal weg. Gorawski probeert naar een medespeler te passen. Słonecznik is nu in balbezit. Dośpiał is nu in balbezit. Słonecznik verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Warulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Rymaszewski passt de bal in één keer door. Midzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Midzior draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ponichter is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Dośpiał ... Strafschop! Ponichter raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Słonecznik neemt zijn aanloop. Bożyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmianka RKS - WKS Wałycz 1:0

38e minuut.
Trabalza geeft een hoge lob. Słonecznik is nu in balbezit. Gailiūšis begaat een overtreding. Słonecznik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Warulik neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Bożyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Słonecznik rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmianka RKS - WKS Wałycz 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chełmianka RKS 43%, WKS Wałycz 57%.
Chełmianka RKS - WKS Wałycz 2:0

54e minuut.
Dośpiał geeft de bal voor. Inworp. Ponichter met de inworp. Daar is Trabalza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trabalza geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Dorożyński is nu in balbezit. Dorożyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmianka RKS - WKS Wałycz 3:0

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ponichter met de inworp. Buchalik is nu in balbezit. Słonecznik onderschept slim de pass. Słonecznik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Słonecznik is nu in balbezit. Słonecznik passt de bal met de wreef. Warulik rent richting de bal. Słonecznik rent richting de bal. Słonecznik haalt uit met een fantastische trap. Paal!

74e minuut.
Gorawski is nu in balbezit. Ługowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ługowski geeft een lange en hoge pass. Dorożyński heeft problemen om de bal te vangen. Dorożyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmianka RKS - WKS Wałycz 4:0

90e minuut.
Ponichter geeft de bal voor. Buchalik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Słonecznik. Słonecznik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chełmianka RKS 45%, WKS Wałycz 55%.
Chełmianka RKS - WKS Wałycz 4:0