Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Weteryniorze Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7028
Weteryniorze KS Woda Mineralna
4213 Tactiek 343_nowa
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
32 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 6
65.3 gemiddelde waardering 41.9
formidable Schieten good
excellent Passen adequate
formidable Verdedigen good


4e minuut.
Januszczak kopt de bal weg. Maute bereikt de bal nog maar net als eerste. Maute passt de bal in één keer door. Rea is nu in balbezit. Rea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Maciaszek passt de bal met de wreef. Maute heeft problemen om de bal te vangen. Maute geeft een hoge lob. Kopciński heeft problemen om de bal te vangen. Kopciński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
García Artime geeft de bal voor. Maciaszek geeft een lange en hoge pass. Rea bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Rea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Weteryniorze - KS Woda Mineralna 1:0

11e minuut.
Guguła kopt de bal weg. Maute rent richting de bal. Maute passt de bal met de wreef. Rea is nu in balbezit. Rea schiet op doel. Markiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kopciński is nu in balbezit. Kopciński draait met de bal, schiet en ... Markiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kopciński is nu in balbezit. Daar is Kopciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopciński speelt de bal door. Maute rent richting de bal. Maute haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Januszczak rent richting de bal. Januszczak passt de bal zonder na te denken. Daar is Rea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maute is nu in balbezit. Maute draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Zapotoczny heeft problemen om de bal te vangen. Rea is nu in balbezit. Rea passt de bal in één keer door. Kopciński is nu in balbezit. Kopciński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Tusseau maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kopciński rent richting de bal. Kopciński speelt de bal door. Rea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Weteryniorze - KS Woda Mineralna 2:0

29e minuut.
Góra geeft een lange en hoge pass. Januszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Januszczak probeert naar een medespeler te passen. Rea is nu in balbezit. Rea haalt uit met een fantastische trap. Markiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Januszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Januszczak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

33e minuut.
Januszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Januszczak passt de bal in één keer door. Rea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rea draait met de bal, schiet en ... Markiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Weteryniorze - KS Woda Mineralna 3:0

37e minuut.
Kopciński passt de bal met de wreef. Maute rent richting de bal. Maute passt de bal in één keer door. Rea rent richting de bal. Rea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Weteryniorze - KS Woda Mineralna 4:0

42e minuut.
Maute geeft een hoge lob. Januszczak kopt de bal weg. Rea is nu in balbezit. Rea schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Weteryniorze - KS Woda Mineralna 5:0

45e minuut.
Kopciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopciński met een sublieme pass. Rea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rea schiet op doel. Markiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Weteryniorze - KS Woda Mineralna 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weteryniorze 28%, KS Woda Mineralna 72%.
Weteryniorze - KS Woda Mineralna 6:0

47e minuut.
Januszczak is nu in balbezit. Januszczak met een sublieme pass. Rea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rea schiet op doel. Markiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Weteryniorze - KS Woda Mineralna 7:0

49e minuut.
Zapotoczny met een sublieme pass. Tusseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Tusseau geeft een hoge lob. Kopciński is nu in balbezit. Kopciński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kopciński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rea maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Weteryniorze - KS Woda Mineralna 8:0

50e minuut.
Cashman is nu in balbezit. Cashman geeft een hoge lob. Januszczak rent richting de bal. Januszczak draait met de bal, schiet en ... Markiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Weteryniorze - KS Woda Mineralna 9:0

57e minuut.
Kopciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopciński passt de bal met de wreef. Rea heeft problemen om de bal te vangen. Rea schiet op doel. Markiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Weteryniorze - KS Woda Mineralna 10:0

60e minuut.
Rea bereikt de bal nog maar net als eerste. Markiewicz met een sublieme pass. Maciaszek speelt de bal door. Klungelig pakt Januszczak de bal. Januszczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pauletti komt het veld opgelopen. Vasallo komt het veld opgelopen. Martínez Mora komt het veld opgelopen. Figurski komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Figurski verovert de bal door een tackle van achteren. Januszczak rent richting de bal. Januszczak passt de bal met de wreef. Rea rent richting de bal. Rea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Guguła onderschept slim de pass. García Artime bereikt de bal nog maar net als eerste. García Artime met een sublieme pass. Vasallo rent richting de bal. Vasallo haalt uit met een fantastische trap. Istenes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Januszczak rent richting de bal. Maute geeft een hoge lob. Rea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rea haalt uit met een fantastische trap. Markiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Weteryniorze - KS Woda Mineralna 11:0

73e minuut.
García Artime is nu in balbezit. Cashman verovert de bal door een tackle van achteren. Cashman passt de bal in één keer door. Januszczak is nu in balbezit. Januszczak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Januszczak geeft een lange en hoge pass. Daar is Bocheński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Januszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Januszczak geeft de bal voor. Rea springt en kopt de bal. Markiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kopciński passt de bal met de wreef. Maute bereikt de bal nog maar net als eerste. Maute passt de bal met de wreef. Rea rent richting de bal. Rea schiet op doel. Markiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Maciaszek rent richting de bal. Maciaszek passt de bal met de wreef. Kopciński met een sublieme pass. Rea is nu in balbezit. Rea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. Nieri komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Maute passt de bal zonder na te denken. Maciaszek rent richting de bal. Maciaszek passt de bal zonder na te denken. Rea rent richting de bal. Rea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Figurski heeft problemen om de bal te vangen. Figurski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopciński met de inworp. Maute geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weteryniorze 25%, KS Woda Mineralna 75%.
Weteryniorze - KS Woda Mineralna 11:0