Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Uniteds Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3513
Uniteds Dala-Fram 88
532 Tactiek 343Ony
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 38.3
average Schieten solid
weak Passen average
poor Verdedigen weak


19e minuut.
Sjøgren geeft een lange en hoge pass. Hoset rent richting de bal. Nordheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordheim geeft de bal voor. Dyrhaug krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniteds - Dala-Fram 88 0:1

23e minuut.
Solheim onderschept slim de pass. Solheim met een sublieme pass. Dyrhaug is nu in balbezit. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ... Irazusta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pletinckx met een snelle inworp. Hupało bereikt de bal nog maar net als eerste. Hupało geeft een hoge lob. Gjøsund rent richting de bal. Gjøsund schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pletinckx onderschept slim de pass. Krogstad is nu in balbezit. Krogstad geeft de bal voor. Mazino rent richting de bal. Mazino geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sjøgren raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hov komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Hupało kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Krogstad de bal onder controle te krijgen. Gjøsund is nu in balbezit. Gjøsund haalt uit met een fantastische trap. Krogstad probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Vanzi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gökdeniz met de inworp. Hoset rent richting de bal. Hoset geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uniteds 59%, Dala-Fram 88 41%.
Uniteds - Dala-Fram 88 0:1

50e minuut.
Krogstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogstad geeft de bal voor. Gökdeniz probeert de bal aan de voet te houden. Nordheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordheim haalt uit met een fantastische trap. Irazusta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Hoset speelt de bal door. Daar is Nordheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordheim met een sublieme pass. Krogstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogstad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniteds - Dala-Fram 88 0:2

54e minuut.
Moldskred rent richting de bal. Mazino rent richting de bal. Moldskred begaat een overtreding. Mazino raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Vanzi de bal onder controle te krijgen. Nordheim speelt de bal door. Hoset is nu in balbezit. Nordheim rent richting de bal. Nordheim draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Olavesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogstad onderschept slim de pass. Krogstad passt de bal zonder na te denken. Dyrhaug rent richting de bal. Dyrhaug schiet op doel. Irazusta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Irazusta met een harde bal richting middenveld. Hov kopt de bal weg. Klungelig pakt Vanzi de bal. Dyrhaug rent richting de bal. Dyrhaug haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Pletinckx met een sublieme pass. Krogstad is nu in balbezit. Krogstad geeft een lange en hoge pass. Dyrhaug is nu in balbezit. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Irazusta trapt de bal weg. Gökdeniz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hupało. Hupało krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uniteds 52%, Dala-Fram 88 48%.
Uniteds - Dala-Fram 88 0:2