Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Eva Maslova Stadium
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4814
RSC Rotselaar Vitesse Arnhem
cami Tactiek Aanvallend
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 43.3
very good Schieten good
excellent Passen adequate
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Foudal bereikt de bal nog maar net als eerste. Foudal passt de bal met de wreef. Heikinheimo is nu in balbezit. Heikinheimo schiet op doel. Villiot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Rotselaar - Vitesse Arnhem 1:0

8e minuut.
Kaggelaris is nu in balbezit. Alblas verovert de bal door een tackle van achteren. Opasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoliński rent richting de bal. Smoliński schiet op doel. Mendoza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Knežević verovert de bal door een tackle van achteren. Knežević geeft de bal voor. Opasek kan de bal niet met de borst controleren. Heikinheimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Heikinheimo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Heikinheimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Foudal rent richting de bal. Foudal geeft een lange en hoge pass. Heikinheimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Heikinheimo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Ingolfsson probeert naar een medespeler te passen. Heikinheimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Heikinheimo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heikinheimo haalt uit met een fantastische trap. Villiot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Rotselaar - Vitesse Arnhem 2:0

33e minuut.
Foudal onderschept slim de pass. Foudal passt de bal met de wreef. Ingolfsson is nu in balbezit. Ingolfsson haalt uit met een fantastische trap. Villiot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Villiot met een sublieme pass. Alblas kopt de bal weg. Heikinheimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Heikinheimo haalt uit met een fantastische trap. Villiot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Rotselaar - Vitesse Arnhem 3:0

44e minuut.
do Brasil kopt de bal weg. Foudal is nu in balbezit. Met opzet legt Lisień zijn tegenspeler op de grond. Lisień krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSC Rotselaar 48%, Vitesse Arnhem 52%.
RSC Rotselaar - Vitesse Arnhem 3:0

46e minuut.
Panizzolo komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Inworp. Teodorovici met de inworp. Opasek rent richting de bal. Opasek geeft een lange en hoge pass. Oğuzata springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Maertens verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorovici verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorovici geeft een lange en hoge pass. Opasek rent richting de bal. Opasek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Knežević onderschept slim de pass. Panizzolo is nu in balbezit. Knežević rent richting de bal. Knežević probeert naar een medespeler te passen. Dimofte verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kaggelaris met een sublieme pass. Heikinheimo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lisień. Heikinheimo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Heikinheimo kan niet meer verder spelen. Masson komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Klungelig pakt Foudal de bal. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Foudal verovert de bal door een tackle van achteren. Foudal geeft een hoge lob. Panizzolo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Schepers komt het veld opgelopen. Nachum komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Lemoine probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Knežević rent richting de bal. Knežević passt de bal in één keer door. Panizzolo is nu in balbezit. Panizzolo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teodorovici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Opasek geeft de bal voor. Oğuzata is nu in balbezit. Oğuzata haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Rotselaar - Vitesse Arnhem 3:1

88e minuut.
Klungelig pakt Opasek de bal. Ingolfsson onderschept slim de pass. Ingolfsson met een sublieme pass. Masson is nu in balbezit. Masson schiet op doel. Villiot bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSC Rotselaar 42%, Vitesse Arnhem 58%.
RSC Rotselaar - Vitesse Arnhem 3:1