Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Valhalla AG Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2725
Valhalla AG Steaua Vitan
ss Tactiek NOU 5
67% Balbezit 33%
28% Spel op eigen helft 72%
36 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 31.7
brilliant Schieten adequate
excellent Passen average
very good Verdedigen average


1e minuut.
Muhacir bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhacir probeert naar een medespeler te passen. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel schiet op doel. Enyiaku werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ferestrău geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - Steaua Vitan 1:0

4e minuut.
Măldărăşanu met een sublieme pass. Tiuca is nu in balbezit. Tiuca passt de bal zonder na te denken. Ştrudel rent richting de bal. Ştrudel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Minciună is nu in balbezit. Măldărăşanu probeert naar een medespeler te passen. Muhacir geeft de bal voor. Ferestrău krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - Steaua Vitan 2:0

7e minuut.
Măldărăşanu passt de bal in één keer door. Tiuca rent richting de bal. Tiuca speelt de bal door. Ferestrău heeft problemen om de bal te vangen. Ferestrău schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Minciună met een sublieme pass. Muhacir rent richting de bal. Muhacir met een sublieme pass. Ştrudel rent richting de bal. Ştrudel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Minciună geeft een hoge lob. Ştrudel heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Filipoiu ... Strafschop! Filipoiu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ştrudel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Măldărăşanu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Enyiaku probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - Steaua Vitan 3:0

20e minuut.
Muhacir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ştrudel rent richting de bal. Brašanac rent richting de bal. Ştrudel verovert de bal door een tackle van achteren. Ştrudel haalt uit met een fantastische trap. Enyiaku bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Muhacir zal de hoekschop nemen. Ştrudel is nu in balbezit. Ştrudel haalt uit met een fantastische trap. Enyiaku bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - Steaua Vitan 4:0

23e minuut.
Muhacir verovert de bal door een tackle van achteren. Muhacir geeft een hoge lob. Daar is Ferestrău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ştrudel is nu in balbezit. Ştrudel haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Ferestrău passt de bal met de wreef. Tiuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiuca geeft de bal voor. Ştrudel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Muhacir kopt de bal weg. Ştrudel rent richting de bal. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel verovert de bal door een tackle van achteren. Ştrudel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - Steaua Vitan 5:0

39e minuut.
Muhacir is nu in balbezit. Muhacir geeft een hoge lob. Ştrudel rent richting de bal. Ştrudel draait met de bal, schiet en ... Enyiaku probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - Steaua Vitan 6:0

41e minuut.
Muhacir bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhacir geeft de bal voor. Daar is Voştinar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferestrău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferestrău draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - Steaua Vitan 7:0

43e minuut.
Brašanac rent richting de bal. Brašanac geeft de bal voor. Tiuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiuca geeft een hoge lob. Ştrudel springt en kopt de bal. Enyiaku verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valhalla AG 33%, Steaua Vitan 67%.
Valhalla AG - Steaua Vitan 7:0

47e minuut.
Brašanac geeft de bal voor. Ausina is nu in balbezit. Ausina geeft een hoge lob. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Minciună geeft een lange en hoge pass. Brew kopt de bal weg. Brašanac probeert de bal aan de voet te houden. Ferestrău rent richting de bal. Ferestrău schiet op doel. Enyiaku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ştrudel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ştrudel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Een oude blessure zorgt ervoor dat Enyiaku niet meer kan verder spelen. Marcinkowski komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Ştrudel is nu in balbezit. Ştrudel passt de bal zonder na te denken. Muhacir heeft problemen om de bal te vangen. Muhacir geeft een hoge lob. Ferestrău krijgt zijn hoofd ertegen. Marcinkowski bokst de bal weg.

58e minuut.
Tiuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiuca met een sublieme pass. Ştrudel speelt de bal door. Daar is Ferestrău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferestrău haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Voştinar heeft problemen om de bal te vangen. Marcinkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ferestrău is nu in balbezit. Ferestrău draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - Steaua Vitan 8:0

61e minuut.
Tiuca geeft een lange en hoge pass. Ferestrău kopt de bal weg. Ştrudel is nu in balbezit. Ştrudel draait met de bal, schiet en ... Marcinkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - Steaua Vitan 9:0

62e minuut.
Măldărăşanu speelt de bal door. Muhacir rent richting de bal. Muhacir passt de bal zonder na te denken. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Amorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorini geeft een lange en hoge pass. Voştinar heeft problemen om de bal te vangen. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Tiuca geeft de bal voor. Voştinar heeft problemen om de bal te vangen. Ferestrău rent richting de bal. Ferestrău draait met de bal, schiet en ... Marcinkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - Steaua Vitan 10:0

69e minuut.
Kengwe geeft de bal voor. Amorini is nu in balbezit. Muhacir bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhacir geeft een hoge lob. Ferestrău maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marcinkowski speelt de bal door. David kopt de bal weg. Tiuca is nu in balbezit. Tiuca geeft een lange en hoge pass. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Marcinkowski speelt de bal door. Minciună rent richting de bal. Met opzet legt Powierża zijn tegenspeler op de grond. Powierża krijgt een gele kaart. Minciună is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Minciună met een snel genomen vrije trap. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - Steaua Vitan 11:0

75e minuut.
Ferestrău verovert de bal door een tackle van achteren. Condrò is nu in balbezit. Ferestrău tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferestrău krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Ştrudel met een sublieme pass. Muhacir bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhacir speelt de bal door. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel schiet op doel. Marcinkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Voştinar kopt de bal weg. Minciună is nu in balbezit. Minciună met een sublieme pass. Muhacir is nu in balbezit. Muhacir geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Marcinkowski met een harde bal richting middenveld. David probeert naar een medespeler te passen. Muhacir bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhacir geeft een lange en hoge pass. Ferestrău krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - Steaua Vitan 12:0

85e minuut.
Măldărăşanu passt de bal met de wreef. Tiuca is nu in balbezit. Tiuca speelt de bal door. Ferestrău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferestrău schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Minciună met een sublieme pass. Muhacir bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhacir passt de bal in één keer door. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Tiuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiuca probeert naar een medespeler te passen. Ferestrău is nu in balbezit. Ferestrău haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - Steaua Vitan 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valhalla AG 23%, Steaua Vitan 77%.
Valhalla AG - Steaua Vitan 13:0