Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: South Park dome
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2435
Coon and friends FC Loboys
Wonder Tweek Tactiek 442
41% Balbezit 59%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 3
46.3 gemiddelde waardering 55.3
excellent Schieten excellent
good Passen formidable
solid Verdedigen very good


1e minuut.
de Le Hoye probeert naar een medespeler te passen. Gusmão rent richting de bal. Gusmão passt de bal met de wreef. de Le Hoye is nu in balbezit. de Le Hoye haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Verbraken rent richting de bal. Verbraken geeft een hoge lob. Fernández Nicolás probeert naar een medespeler te passen. Ordu geeft de bal voor. Biesiada krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - FC Loboys 0:1

12e minuut.
Daar is Blūms, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dandelot bereikt de bal nog maar net als eerste. Blūms schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Blūms naar de kleedkamers voor een vroege douche. Dandelot raakt geblesseerd tijdens het duel. Dandelot zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gusmão krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Coon and friends - FC Loboys 1:1

15e minuut.
Laimnesis geeft de bal voor. Grün heeft problemen om de bal te vangen. Ceulemans rent richting de bal. Biesiada onderschept slim de pass. Biesiada schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Dandelot passt de bal zonder na te denken. Gusmão rent richting de bal. Kijoś is nu in balbezit. Gusmão verovert de bal door een tackle van achteren. Gusmão draait met de bal, schiet en ... Verbraken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Migić neemt de hoekschop. Villafañe onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Migić neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Villafañe rent richting de bal. Gusmão onderschept slim de pass. Gusmão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - FC Loboys 2:1

29e minuut.
Fernández Nicolás met een sublieme pass. Fatihy rent richting de bal. Fatihy met een sublieme pass. Biesiada rent richting de bal. Biesiada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Dossche kopt de bal weg. Dandelot is nu in balbezit. Dandelot passt de bal in één keer door. Gusmão is nu in balbezit. Gusmão haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - FC Loboys 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coon and friends 47%, FC Loboys 53%.
Coon and friends - FC Loboys 3:1

49e minuut.
Migić bereikt de bal nog maar net als eerste. Migić geeft een lange en hoge pass. de Le Hoye rent richting de bal. Gusmão is nu in balbezit. Gusmão haalt uit met een fantastische trap. Verbraken bokst de bal weg.

63e minuut.
Kijoś geeft een hoge lob. Daar is Biesiada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dossche met een sublieme pass. Migić heeft problemen om de bal te vangen. Migić geeft een lange en hoge pass. Verbraken bokst de bal weg.

65e minuut.
Inworp. Pregiban komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Braut komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Klungelig pakt de Le Hoye de bal. Migić is nu in balbezit. Migić passt de bal in één keer door. Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - FC Loboys 4:1

72e minuut.
Fernández Nicolás met de inworp. Hadjiu rent richting de bal. Hadjiu geeft een lange en hoge pass. Biesiada springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - FC Loboys 4:2

74e minuut.
Biesiada met een sublieme pass. Ordu speelt de bal door. Daar is Fernández Nicolás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Nicolás geeft een lange en hoge pass. Biesiada springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wojtóściszyn komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Pregiban onderschept slim de pass. Pregiban passt de bal met de wreef. Hadjiu rent richting de bal. Hadjiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coon and friends 50%, FC Loboys 50%.
Coon and friends - FC Loboys 4:2