Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Delle Alpi
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12981
Juventus Valenii de Munte Steaua lu Manole
diamond Tactiek ctd_e_e_sus
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
24 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 38.7
formidable Schieten adequate
very good Passen adequate
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Rusu speelt de bal door. Cinque bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinque passt de bal zonder na te denken. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hải Khôi geeft de bal voor. Magdziej heeft problemen om de bal te vangen. Magdziej geeft een hoge lob. Rokosza maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Valenii de Munte - Steaua lu Manole 1:0

8e minuut.
Vavilov is nu in balbezit. Ciuffi onderschept slim de pass. Ciuffi met een sublieme pass. Rokosza rent richting de bal. Rokosza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Bastos rent richting de bal. Bastos passt de bal met de wreef. Poštić rent richting de bal. Poštić haalt uit met een fantastische trap. Miala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus Valenii de Munte - Steaua lu Manole 1:1

11e minuut.
Ciuffi passt de bal in één keer door. Neculñir rent richting de bal. Rokosza verovert de bal door een tackle van achteren. Rokosza haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Janák is nu in balbezit. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vavilov begaat een overtreding. Vavilov krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Cinque kopt de bal weg. Vavilov heeft problemen om de bal te vangen. Ciuffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza rent richting de bal. Rokosza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Inworp. Bohács zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dalyan speelt de bal door. Poštić rent richting de bal. Poštić schiet op doel. Miala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Valenii de Munte - Steaua lu Manole 1:2

21e minuut.
Inworp. Hải Khôi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mikliński speelt de bal door. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Vavilov neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Triệu Thái de bal. Triệu Thái geeft de bal voor. Pinilla is nu in balbezit. Pinilla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus Valenii de Munte - Steaua lu Manole 2:2

30e minuut.
Inworp. Cinque zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciuffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza schiet op doel. Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kłopot heeft problemen om de bal te vangen. Pinilla is nu in balbezit. Pinilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Valenii de Munte - Steaua lu Manole 3:2

37e minuut.
Dalyan probeert naar een medespeler te passen. Bohács rent richting de bal. Bohács passt de bal met de wreef. Poštić bereikt de bal nog maar net als eerste. Poštić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Miala met een harde bal richting middenveld. Cinque kopt de bal weg. Daar is Vavilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuffi is nu in balbezit. Ciuffi schiet op doel. Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Jerman kopt de bal weg. Cinque probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalyan passt de bal met de wreef. Poštić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus Valenii de Munte - Steaua lu Manole 3:3

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Miala met een harde bal richting middenveld. Ciuffi kopt de bal weg. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Valenii de Munte 49%, Steaua lu Manole 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventus Valenii de Munte - Steaua lu Manole 3:3

49e minuut.
Ciuffi is nu in balbezit. Ciuffi passt de bal in één keer door. Rokosza rent richting de bal. Rokosza draait met de bal, schiet en ... Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Valenii de Munte - Steaua lu Manole 4:3

52e minuut.
Rusu rent richting de bal. Bastos speelt de bal door. Klungelig pakt Neculñir de bal. Cinque rent richting de bal. Cinque haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Magdziej met een sublieme pass. Mikliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikliński passt de bal met de wreef. Ciuffi geeft een lange en hoge pass. Rokosza springt en kopt de bal. Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Hải Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Khôi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Magdziej de bal onder controle te krijgen. Tütüncü is nu in balbezit. Tütüncü draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Rusu geeft een lange en hoge pass. Rokosza rent richting de bal. Rokosza passt de bal in één keer door. Ciuffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuffi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Magdziej kopt de bal weg. Cinque rent richting de bal. Cinque passt de bal in één keer door. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ciuffi rent richting de bal. Ciuffi passt de bal met de wreef. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla schiet op doel. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Valenii de Munte - Steaua lu Manole 5:3

75e minuut.
Daar is Mikliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikliński passt de bal in één keer door. Daar is Pinilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinilla haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Valenii de Munte - Steaua lu Manole 6:3

76e minuut.
Poštić passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cinque met een snelle inworp. Ciuffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuffi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kłopot kopt de bal weg. Daar is Hải Khôi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pinilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinilla schiet op doel. Muntenuş bokst de bal weg. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Rokosza rent richting de bal. Janák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza onderschept slim de pass. Rokosza schiet op doel. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Valenii de Munte - Steaua lu Manole 7:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Valenii de Munte 40%, Steaua lu Manole 60%.
Juventus Valenii de Munte - Steaua lu Manole 7:3